Άρσεναλ

Δάκρυσαν οι φίλοι της Άρσεναλ με αυτά που είπε ο Οζίλ!

"Κολλημένος" με την Άρσεναλ είναι εδώ και χρόνια ο Μεσούτ Οζίλ, όπως τόνισε ο Γερμανός χαφ όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του στους "κανονιέρηδες".

Θα μείνει και αυτό το καλοκαίρι στην Άρσεναλ; Θα φύγει; Κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να συμβεί στο (ποδοσφαιρικό) μέλλον του Μεσούτ Οζίλ. Ωστόσο, περνάει καλά στο Βόρειο Λονδίνο και αυτό βγαίνει… προς τα έξω.

Το περασμένο θέρος, αλλά και τον Ιανουάριο, πολλές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για χάρη του. Παρόλα αυτά εκείνος πήρε μία επιλογή. Να παραμείνει στο “Έμιρεϊτς” με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Άλλωστε εκεί πέρα βρίσκεται αρκετό καιρό.

Ήταν καλοκαίρι του 2013 όταν άφησε τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους “κανονιέρηδες”. Η αλήθεια είναι ότι από τότε μέχρι και τώρα οι χαρές με τους Άγγλους δεν είναι πολλές. Μάλλον το αντίθετο θα έλεγε κανείς με τον Γερμανό χαφ να έχει κατακτήσει μόλις δύο Κύπελλα μαζί τους. Την ώρα που η “πρώην” έχει κάνει… πλάκα σε όλη την Ευρώπη.

Παρόλα αυτά ο Οζίλ δεν μετανιώνει. Κάθε άλλο. Το έχει πει και το τονίζει πυκνά συχνά με δηλώσεις του όσον αφορά το μέλλον του. Δεν αλλάζει με τίποτα την Άρσεναλ ο Οζίλ

Τα λόγια του Οζίλ που συγκλόνισαν τους φίλους της Άρσεναλ!

Δεν τρέχει πολύ. Δεν μαρκάρει (σχεδόν) καθόλου. Ακόμη και έτσι όμως ο Μεσούτ Οζίλ διαθέτει την ποιότητα στο παιχνίδι του για να κάνει τη διαφορά όταν πρέπει και όταν του ζητηθεί. Οι φίλοι της Άρσεναλ κατά καιρούς του τα έχουν “χώσει” χοντρά.

Όχι και άδικα. Μιας και είναι εκείνος με το πιο “παχυλό” συμβόλαιο, ενώ υπάρχουν περίοδοι που είναι… άφαντος εντός αγωνιστικού χώρου. Όμως, εκείνος δεν θέλει να φύγει με τίποτα από την αγγλική πρωτεύουσα, μιας και εκεί είναι το σπίτι του.

“Έχω πει στους φίλους μου και σε όλους τους ανθρώπους που είναι το σπίτι μου. Ποια είναι η ταυτότητά μου. Έπρεπε να περάσω αρκετά χρόνια στην Άρσεναλ, ώστε να καταλάβω ότι σπίτι σου δεν είναι απλά ένα κτίριο που μένεις ή κάποιες γραμμές ή ένα μέρος στον χάρτη. Το σπίτι είναι ένα συναίσθημα. Ένα συναίσθημα για το που ζεις πραγματικά. Ένα συναίσθημα που το έχω βρει πραγματικά στην Άρσεναλ”, τα λόγια του έμπειρου μέσου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ