ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ο Λαουτάρο θα πάει στη Μπάρτσελονα μόνο όταν το θέλει ο Σουάρες!

Ο ενθουσιασμός μιας νέα - μεγάλης μεταγραφής όπως είναι ο Λαουτάρο Μαρτίνες μας έχει να ξεχάσουμε ότι η Μπαρτσελόνα διαθέτει ακόμα τον Σουάρες.

Ο Λαουτάρο θα πάει στη Μπάρτσελονα μόνο όταν το θέλει ο Σουάρες!

Σήμερα η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο Λουίς Σουάρες είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην “πρεμιέρα” της επανέναρξης της σεζόν. Ευτυχώς, γιατί με όλη αυτή την παραφιλολογία γύρω από την επικείμενη μεταγραφή του Λαουτάρο Μαρτίνες, κοντεύουμε να ξεχάσουμε ότι υπάρχει ακόμα και ο Σουάρες. Σίγουρα οι μεταγραφές έχουν πάντα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ο κόσμος, πάντα, ενθουσιάζεται με τα νέα μεταγρφικά αποκτήματα και πάντα όσο καλή ομάδα και να έχεις, υπάρχει χώρος για κάτι νέο. Κάτι που δεν ξέρεις και θες να δεις. Καλό είναι όμως να μην παρασυρόμαστε και να μην ξεχνάμε τους πραγματικά καλούς επειδή απλά τους έχουμε συνηθίσει. Ειδικά όταν μιλάμε για τον Λουίς Σουάρες. Όχι έναν απλά καλό. Αλλά ίσως τον καλύτερο όλων.

Η αλήθεια είναι ότι από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο Ουρουγουανός αποχωρεί από τη Βαρκελώνη στο τέλος της σεζόν και ότι πραγματικά η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Λαουτάρο Μαρτίνες. Μέχρι όμως αυτό να γίνει πράξη και ο Σουάρες όντως να αποχαιρετήσει την ομάδα, δεν υπάρχει περίπτωση ο επιθετικός της Ίντερ να πάρει μεταγραφή στους μπλαουγκράνα.

Δεν είναι καλύτερος

Καταρχάς, στο πλαίσιο του – η νέα μεταγραφή μας ενθουσιάζει- ξεχνάμε ότι ο Σουάρες είναι καλύτερος ποδοσφαιριστής από τον Λαουτάρο. Είτε όταν ήταν στην ηλικία του, είτε ακόμα και τώρα, είναι ξεκάθαρο ότι ο σέντερ φορ της Μπαρτσελόνα είναι άλλη κλάση. Όσο καλός κι αν είναι ο Μαρτίνες. Όσο βελτιωμένος κι αν εμφανίζεται χρόνο με το χρόνο, ο Λουίς είναι τοπ κλάσης ποδοσφαιριστής που για πολλά χρόνια μας έχει κάνει να τον θαυμάσουμε στο κορυφαίο επίπεδο. Ασφαλώς και ο Αργεντινός θα είναι μία σούπερ μεταγραφή για τη Μπάρτσα, αλλά αυτό επουδενί δεν σημαίνει ότι θα είναι και Σουάρες. Εξάλλου αυτοί οι ποδοσφαιριστές ούτε βγαίνουν κάθε μέρα, ούτε είναι εύκολο να αντικατασταθούν. Ο Λαουτάρο θα πάει στη Μπάρτσα μόνο όταν το θέλει ο Σουάρες!

Αν μείνει, θα είναι ο βασικός

Πέρα από το θέμα ποιότητας, υπάρχει και στο τραπέζι και το θέμα ιστορίας. Ο Σουάρες έχει υπηρετήσει τη Μπαρτσελόνα για χρόνια. Είναι μέρος των επιτυχιών της και κεφάλαιο για την ομάδα. Αν λοιπόν επιλέξει να παραμείνει και τη νέα σεζόν, αυτό δεν θα είναι κάτι “συζητήσιμο”. Αφενός θα είναι “ακραίο” η Μπαρτσελόνα να του δείξει την πόρτα της εξόδου. Και αφετέρου δεν θα κάτσει στον πάγκο για να παίξει άλλος ποδοσφαιριστής στην κορυφή της επίθεσης. Εξάλλου, δεν είναι καν χειρότερος από αυτόν που θα έρθει. Ο Λαουτάρο θα πάει στη Μπάρτσα μόνο όταν το θέλει ο Σουάρες!

Η Ηλικία

Σαφώς ο Σουάρες δεν περνάει την πρώτη του νιότη. Αυτό όμως δεν μπορεί να είναι καταλυτικός παράγοντας. Είναι στα 33 του και το τέλος πλησιάζει. Αλλά αυτό πρέπει να γίνει και αγωνιστικά για να πούμε ότι υπάρχει ανάγκη αντικατάστατης. Ο Σουάρες συνεχίζει κάθε χρόνο να κάνει αυτό που ξέρει και διαχειρίζεται το θέμα της ηλικίας του με ωριμότητα. Αυτή η απίστευτη δημοσιογραφική και οπαδική ροπή προς την ανάγκη αντικατάστασή του είναι κάπως αδικαιολόγητη. Ή μάλλον έγκειται περισσότερο σε αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω. Ότι το καινούργιο πάντα ενθουσιάζει. Ο παλιός όμως είναι αλλιώς…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ