Ίντερ

Σκρίνιαρ: Τον θες; Θα πληρώσεις ακριβά!

Ο Μίλαν Σκρίνιαρ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών κορυφαίων συλλόγων, αλλά η Ίντερ δεν μοιάζει διατεθειμένη να πουλήσει.

Ο Μίλαν Σκρίνιαρ έχει αυτό που λέμε “όλο το πακέτο”. Είναι σοβαρός κεντρικός αμυντικός. Δυνατός. Γρήγορος. Σε καλή ηλικία και πλέον έχοντας παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο. Φέτος έχει 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Ίντερ και κατά γενική ομολογία έκανε μία πολύ καλή σεζόν. Τόσο καλή, που πολλές ομάδες τον έχουν βάλει στο στόχαστρο. Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακόμα και Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του.

Παρόλα αυτά, τα πράγματα δεν είναι εύκολα για όποιον μπει σε διαδικασία αγοράς του. Η Ίντερ δεν θέλει να τον παραχωρήσει και πλέον έχει τη δυναμική είτε να του “επιβάλλει” την παραμονή, είτε να πει όχι σε καλές οικονομικές προτάσεις. Η διοίκηση και ο Κόντε προσπαθούν να χτίσουν κάτι μεγάλο και σε αυτό το πλαίσιο ξέρουν ότι τα οικονομικά ωφέλη δεν έχουν προτεραιτότητα. Σκίνιαρ: Τον θες; Θα πληρώσεις ακριβά!

Η τιμή του παίκτη

Σύμφωνα με το «Tuttosport» η ομάδα του Μιλάνου είναι διατεθειμένη να συζητήσει την παραχώρηση του 25χρονου αμυντικού εφόσον η πρόταση φτάνει στα 80 εκ. ευρώ. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν δείχνει έτοιμη για να δώσει ένα τόσο σημαντικό ποσό και ο παικτης για την ώρα μοιάζει “ασφαλής”. Παράλληλα, ξεκαθαρίζεται ότι η Ίντερ θα μπει σε διαδικασία πώλησης σε αυτό το ποσό, μόνο αν ο ίδιος ο Σκρίνιαρ ζητήσει τη μεταγραφή. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα αρνηθεί κάθε πρόταση. Ακόμα κι αν βρεθούν τα 80 εκατομμύρια που ζητάει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ