ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Τσάβι: Δε βλέπω τη Μπάρτσα φαβορί για το Τσάμπιονς Λιγκ

Ο πρώην μέσος της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντεζ, έχρισε φαβορί τους "μπλαουγκράνα" μόνο για το πρωτάθλημα και όχι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Τσάβι: Δε βλέπω τη Μπάρτσα φαβορί για το Τσάμπιονς Λιγκ

O Τσάβι Ερνάντεζ αποτελεί τη ζωντανή ιστορία της Μπαρτσελόνα. Όντας ένας από τους βασικούς πυλώνες της “Μπάρτσα” του Γκουαρντιόλα κατάφερε να κατακτήσει τα πάντα. 4 Τσάμπιονς Λιγκ, 8 πρωταθλήματα Ισπανίας και 3 Κύπελλα κοσμούν μεταξύ άλλων την τροπαιοθήκη του. Επιπλέον, είναι κάτοχος 2 EURO και ενός Μουντιάλ με την εθνική Ισπανίας. Αυτήν την περίοδο ασκεί τα προπονητικά του καθήκοντα στο Κατάρ. Ως τεχνικός της Αλ Σαντ φιλοδοξεί να κάνει τα πρώτα βήματα για μία μεγάλη καριέρα.

Με πρόσφατες δηλώσεις του τοποθετήθηκε σχετικά με τις πιθανότητες των “μπλαουγκράνα” να κατακτήσουν το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. “Το Τσάμπιονς Λγικ μπορεί να γίνεται λίγο άδικο κάποιες φορές γιατί ένα λάθος μπορεί να σε στείλει σπίτι σου. Βλέπω τη Μπαρτσελόνα ως υποψήφια αλλά όχι ως φαβορί για το Τσάμπιονς Λιγκ. Βλέπω τη Μπαρτσελόνα ως φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι είναι πιο ισχυρή ομάδα σε σχέση με τη Ρεάλ”.

Ας σημειωθεί ότι η Μπάρτσα στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της φάσης των “16” αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Νάπολι στο “Σάο Πάολο”. Κατά την επανεκκίνηση του Τσάμπιονς Λιγκ θα χρειαστεί να είναι προσεκτική για να κλειδώσει την πρόκριση.

Tο όνειρο του

Δεν είναι λίγες οι φορές που επί εποχής Βαλβέρδε το όνομά του Τσάβι ακούστηκε για τον πάγκο των Καταλανών. Ωστόσο, ο ίδιος ο Ισπανός είχε τοποθετηθεί πολλάκις στο παρελθόν ότι δεν είναι έτοιμος ακόμα. Έτσι, το Βαλβέρδε διαδέχθηκε ο Σετιέν. Παρ΄όλα αυτά, ο 40χρονος επανέλαβε την επιθυμία του να προπονήσει κάποτε την ομάδα.

“Πάντα έλεγα ότι είναι όνειρο μου να προπονήσω τη Μπαρτσελόνα αλλά είναι αυτό δεν είναι δυνατό αυτή τη στιγμή. Βρίσκομαι στη διαδικασία εκμάθησης τώρα. Θέλω να πάω βήμα βήμα. Έχω μεγάλο σεβασμό για τους ανθρώπους που δουλεύουν στην Μπαρτσελόνα. Ειδικά για τον Κίκε Σετιέν, ο οποίος είναι ένας υπέροχος κόουτς και τα πηγαίνει πολύ καλά στην ομάδα”.

Αναφορικά με τους παίκτες του συλλόγου που κρατάει μεγαλύτερη επαφή, ο Τσάβι ονόμασε τους Μπουσκέτς, Μέσι, Τζόρντι Άλμπα και Σέρτζι Ρομπέρτο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ