ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Λένο: “Το έχει πάρει από τώρα το πρωτάθλημα η Μπάγερν”

Κάτι παραπάνω από σίγουρος πως η Μπάγερν Μονάχου θα είναι και φέτος πρωταθλήτρια Γερμανίας, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Μπερντ Λένο.

Λένο: “Το έχει πάρει από τώρα το πρωτάθλημα η Μπάγερν”

Η Μπάγερν Μονάχου είναι το απόλυτο αφεντικό στη Γερμανία τα τελευταία χρόνια. Είτε δύσκολα, είτε εύκολα οι Βαυαροί βρίσκονται στο θρόνο τους. Στην υψηλότερη θέση. Ακόμη και πέρυσι. Τότε που τα πράγματα ήταν δύσκολα και έδειχναν πως ήταν η ευκαιρία της Μπορούσια Ντόρτμουντ για να σπάσει το σερί των παικτών της Μπάγερν.

Παρόλα αυτά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Φέτος; Τι μπορεί να συμβεί; Μία από… τα ίδια. Αυτό τουλάχιστον πιστεύει ο Μπερντ Λένο. Ο γκολκίπερ της Άρσεναλ μίλησε με πολύ καλά λόγια για την ομάδα του Μονάχου που έχει μετατρέψει σε… προσωπική υπόθεση την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

“H Μπάγερν Μονάχου έχει σχεδόν κατακτήσει το πρωτάθλημα και φέτος. Γι’ ακόμη μία φορά. Είναι αρκετά βαρετό και στενάχωρο μπορώ να πω. Όλοι περιμέναμε να δούμε μία κούρσα τίτλου που θα έχει ενδιαφέρον ως το τέλος. Αλλά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει μιας και η Μπάγερν είναι πάρα πολύ δυνατή”, τόνισε μεταξύ άλλων. Δεν ξέρει τι άλλο να πει για την Μπάγερν Μονάχου ο Λένο.

Τους κάνει… πλάκα η Μπάγερν και φέτος!

Το περασμένο καλοκαίρι είδε τον Φρανκ Ριμπερί να φεύγει. Είδε τον Άριεν Ρόμπεν να κρεμάει τα παπούτσια του. Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου δεν πραγματοποίησε κάποια πολύ μεγάλη μεταγραφή. Κι όμως. Φέτος παίζει καλύτερα από άλλες φορές.

Βάζει περισσότερα γκολ από άλλες χρονιές. Κάτι που οφείλεται στην άψογη συνεργασία των Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Τόμας Μίλερ. Παράλληλα, ο Γκνάρμπι έχει ανέβει πολύ και κάνει απίθανα πράγματα. Στον αντίποδα οι αντίπαλοι των Βαυαρών δείχνουν να μην… μπορούν.

Ειδικά η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί δεν έδειξαν το πρόσωπο που έπρεπε κόντρα στους πρωταθλητές, με αποτέλεσμα να χάσουν και μάλιστα εύκολα. Ενώ όταν παίζουν με “μικρότερους” αντιπάλους κανείς δεν είναι σίγουρος για τη νίκη.

Τέτοια δώρα η Μπάγερν δεν τα… αφήνει έτσι. Γι’ αυτό το λόγο και βρίσκεται στην πρώτη θέση της Μπουντεσλίγκα με 70 βαθμούς. Στους -7 από την κορυφή βρίσκονται οι “κιτρινόμαυροι” της κοιλάδας του Ρουρ, ενώ την τριάδα κλείνει η Λειψία με 59 πόντους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ