ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Μπέιλ δε συμμετείχε σε προπόνηση της Ρεάλ

Λόγω μίας ενόχλησης στο πόδι ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ δε συμμετείχε στην πρόσφατη προπόνηση της ομάδας πριν την επανέναρξη της λίγκας.

Ο Μπέιλ δε συμμετείχε σε προπόνηση της Ρεάλ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ κατά την επιστροφή του στις προπονήσεις από τη διακοπή του κορονοϊού έσπασε τα κοντέρ. Ειδικότερα, μέτρησε τους πιο γρήγορους χρόνους ανάμεσα στους παίκτες της Ρεάλ. Ωστόσο, ο Ουαλός ποδοσφαιριστής δε συμμετείχε στην προπόνηση του Σαββάτου (6/6). Σύμφωνα με την Evening Standard, ένιωσε μία ενόχληση στο πόδι του, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους. Σε κάθε περίπτωση, ο τραυματισμός δε μοιάζει να είναι σοβαρός.

Ο Μπέιλ, πάντως, φαίνεται ότι είναι χαρούμενος στο σύλλογο παρά τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τον ατζέντη του, μάλιστα, ο οποίος τα “έψαλε” στα μίντια για διάδοση ψευδών ειδήσεων, δεν αποκλείεται να τελειώσει την καριέρα του στη Ρεάλ.

“Δεν έχω ιδέα ποια είναι η αξία του. Ο μισθός του είναι αρκετά ψηλός και επίσης το που θα πάει είναι πολύ σημαντικό για την ζωή του. Δεν μπορώ να βάλω κάποιο νούμερο σε αυτό. Οι ομάδες μπορούν να αποφασίσουν τι θέλουν να πληρώσουν γι’ αυτόν. Όπως λέω πάντοτε είναι αρκετά χαρούμενος στη Μαδρίτη. Έχει έναν πολύ ωραίο τρόπο ζωής. Δεν μπορώ να δω το λόγο γιατί να μην θέλει πιθανώς να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Μαδρίτη”.

Χαμόγελα για 2 επιστροφές

Η προπόνηση του Σαββάτου περιλάμβανε οικογενειακό διπλό που έληξε ισόπαλο 2-2. Η προπόνηση έγινε στο στάδιο “Αλφρέντο Ντι Στέφανο”, όπου η Ρεάλ θα παίξει τα υπόλοιπα παιχνίδια της, καθώς οι εργασίες ανακαίνισης συνεχίζονται στο “Μπερναμπέου”. Στην προπόνηση δε συμμετείχε ο Λούκα Γιόβιτς, ο οποίος είχε υποστεί κάταγμα στις αρχές του Μαΐου. Στα ευχάριστα νέα συμπεριλαμβάνονται οι επιστροφές στη δράση των Μάρκο Ασένσιο και Εντέν Αζάρ.

Το ισπανικό πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει στις 11 Ιουνίου με το παιχνίδι της Σεβίλλης κόντρα στη Μπέτις. Η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να ανατρέψει διαφορά 2 βαθμών από την πρώτη Μπαρτσελόνα. Το φετινό πρωτάθλημα έχει δει τόσο τη “βασίλισσα” όσο και τους Καταλανούς να “σκοντάφτουν” σε πολλαπλές περιπτώσεις. Συνεπώς, η ομάδα του Ζιντάν πρέπει να είναι σε εγρήγορση για να εκμεταλλευτεί κάθε γκέλα του αντιπάλου της. Ας σημειωθεί ότι η Ρεάλ θα αγωνιστεί πρώτα με την Βαλένθια στη Μαδρίτη, στις 18 Ιουνίου. 3 ημέρες αργότερα θα ταξιδέψει για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ