ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Μαυροπάνος: Αβέβαιο το μέλλον του στην Άρσεναλ

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος βλέπει το μέλλον του στην Άρσεναλ να είναι πιο αβέβαιο από ποτέ, σε μία περίοδο που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων.

Μαυροπάνος: Αβέβαιο το μέλλον του στην Άρσεναλ

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος δεν έχει δει την καριέρα του στην Άρσεναλ να πηγαίνει σύμφωνα με τα πλάνα του. To Γενάρη του 2018 αποκτήθηκε από τους “κανονιέρηδες” ως μία από τις τελευταίες μεταγραφές του Βενγκέρ. Ωστόσο, οι τραυματισμοί και ο ανταγωνισμός τον οδήγησαν σε μόλις 8 συμμετοχές. Έτσι, το φετινό Γενάρη δόθηκε δανεικός στη Νυρεμβέργη, η οποία αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος. Ήδη με 10 συμμετοχές πρόλαβε να ξεπεράσει τις αντίστοιχες στην Άρσεναλ.

Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις έχουν προσελκύσει το βλέμμα πολλών ομάδων. Χάρη στις αμυντικές του επεμβάσεις έχει κρατηθεί 3 φορές ανέπαφη η εστία του συλλόγου σε αυτές τις αναμετρήσεις. Έτσι, σύμφωνα με το Goal. com περισσότερες από 5 ομάδες της Μπουντεσλίγκα ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Η Άρσεναλ, προκειμένου να επωφεληθεί οικονομικά είναι θετική στο ενδεχόμενο πώλησής του. Ο Μαυροπάνος, πάντως, θέλει να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στην καριέρα του στους “κανονιέρηδες” και να επιστρέψει την επόμενη σεζόν στην ομάδα για να διεκδικήσει μία θέση βασικού.

Το θολό αμυντικό τοπίο στο Εμιρειτς

Αυτή τη στιγμή, η Άρσεναλ έχει μία σειρά εκκρεμότητες που πρέπει να διεκπεραιώσει στο τομέα της άμυνάς της. Ειδικότερα, διαθέτει μία σειρά από κεντρικούς αμυντικούς, το μέλλον των οποίων είναι αβέβαιο. Πέρα από τον Μαυροπάνο κανείς δε ξέρει τι μέλει γενέσθαι με τον Νταβίντ Λουίζ. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει αυτό το καλοκαίρι και οι εμφανίσεις του δεν ήταν πειστικές για να τον κρατήσουν στο Βόρειο Λονδίνο. Ωστόσο, σύμφωνα με το Goal.com, o Αρτέτα θα ήθελε να ενεργοποιηθεί η ρήτρα ανανέωσης του παίκτης για 12 ακόμα μήνες.

Όσον αφορά τους Σωκράτη και Μουστάφι, αμφότεροι έχουν ένα ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό τους. Αν και υπάρχουν φήμες για αποχώρηση του Έλληνα στόπερ από την ομάδα στο τέλος της σεζόν, δεν έχουν ξεκινήσει κάποιες διαπραγματεύσεις γι΄αυτό. Σχετικά με τον Μουστάφι είναι γεγονός ότι υπό τις οδηγίες του Αρτέτα έχει ανεβάσει την απόδοσή του. Ωστόσο, όπως ανέφερε πρόσφατα και ο Μάρτιν Κιουν, η προϊστορία του στο σύλλογο έχει δείξει ότι δεν κάνει για το επίπεδο της.

Τέλος, ο στόπερ, Γουίλιαμ Σαλιμπά, είναι δανεικός από την Άρσεναλ στην Σεντ Ετιέν. Αναμένεται να επιστρέψει στο σύλλογο αυτό το καλοκαίρι. Ας σημειωθεί ότι ο σύλλογος έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον 22χρονο αμυντικό της Ρειμς, Άξελ Ντισασί.

Επομένως, κατανοεί κάποιος ότι το μέλλον του Μαυροπάνου στην Άρσεναλ είναι ρευστό και κανείς δε μπορεί να το γνωρίζει από τώρα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ