ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

“Όταν παίζεις για τη Μπάρτσα σε κοιτούν διαφορετικά”

Το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της Μπάρτσα, αναφέρθηκε για το πως είναι να αποτελεί παίκτης μία ομάδας του επιπέδου των Καταλανών.

“Όταν παίζεις για τη Μπάρτσα σε κοιτούν διαφορετικά”

Ο Μάρτιν Μπρεθγουειτ μετακόμισε τον Ιανουάριο από τη Λεγανιές για λογαριασμό της “Μπάρτσα”. Οι πρώτες αντιδράσεις των φιλάθλων φανέρωσαν την απογοήτευσή τους, καθώς περίμεναν κάποιο μεγαλύτερο όνομα. Ωστόσο, ο νυν πια άσος της Μπαρτσελόνα επιχειρεί μέσα από την ταχύτητά του να προσθέσει ένα ακόμη επιθετικό στοιχείο στην ομάδα. Σε 3 αγώνες που έχει παίξει δεν έχει μετρήσει κάποιο γκολ ή ασίστ. Οι επόμενες ευκαιρίες που θα του έρθουν θα κρίνουν το μέλλον του. Μιλώντας στο Goal.com, o Δανός επιθετικός περιέγραψε μεταξύ άλλων το αντίκτυπο που είχε η μεταγραφή στην αναγνωρισμότητά του

“Ένιωσα πολύ περήφανος όταν υπέγραψα στη Μπάρτσα. Είπα στον εαυτό μου ότι η δουλειά μου απέδιδε καρπούς και μου έδωσε μεγαλύτερη ώθηση να φτάσω στα όρια σε σχέση με αυτά που μπορώ να κάνω στην καριέρα μου. Πολλά πράγματα άλλαξαν, επειδή τώρα είμαι στο μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου και ο κόσμος σε κοιτάζει διαφορετικά. Σε αναγνωρίζει περισσότερο γιατί το πρόσωπο μου τους είναι πιο κοινό πια. Πέρα από το ποδόσφαιρο υπήρξαν αλλαγές. Το ποδόσφαιρο, όμως, παραμένει ποδόσφαιρο”

O Μπρεθγουειτ ανέφερε, επίσης, ότι η ζωή του στα αποδυτήρια της ομάδας διευκολύνθηκε από την ικανότητά του να μιλάει γαλλικά. Έτσι, μπορεί να επικοινωνήσει καλύτερα με τον Λενγκλέ, τον Γκριζμάν και τον Ντεμπελέ. Παράλληλα, επισήμανε ότι κάνει καλή παρέα με τον Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Δε ξεχνάει τη Λεγανιές

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής δε ξέχασε την παλιά του ομάδα. Η Λεγανιές ταλαιπωρείται μετά τη φυγή του. Βρίσκεται στην 19η θέση, 3 βαθμούς πίσω από την 17η Θέλτα. Ο ίδιος ομολόγησε ότι ελπίζει να κερδίσουν τα επόμενα παιχνίδια.

“Παρακολουθώ τα παιχνίδια και τα αποτελέσματά τους, ελπίζοντας να κερδίσουν παιχνίδια διότι δε μου αρέσει να φεύγω από ένα σύλλογο με αυτόν τον τρόπο. Τώρα, όμως, είμαι αφοσιωμένος στη Μπαρτσελόνα. Θέλω το καλύτερο για τους πρώην συμπαίκτες μου και την πρώην ομάδα μου. Όλοι ήταν καλοί μαζί μου στη Λεγανιές. Συνάντηση πολλούς καλούς ανθρώπους, οι οποίοι χάρηκαν για μένα όταν πήρα τη μεταγραφή και μου είπαν ότι την άξιζα.

Το δεύτερο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα μετά την επανέναρξη είναι με τη Λεγανιές στις 16 του Ιούνη. Ο ποδοσφαιριστής τόνισε ότι θα σκέφτεται μόνο τη νίκη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ