Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Γιουβέντους προτείνει την ανταλλαγή των Ντάγκλας Κόστα-Ζορζίνιο!
Home Page

Η Γιουβέντους προτείνει την ανταλλαγή των Ντάγκλας Κόστα-Ζορζίνιο!

Στην Γιουβέντους ετοιμάζουν νέα προσφορά προς την Τσέλσι για τον Ζορζίνιο!

09.06.2020 | 20:21

Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Ζορζίνιο είναι γνωστό εδώ και αρκετές εβδομάδες. Ο Ιταλός μέσος, αγωνίζεται στην Τσέλσι και προέρχεται από μια αρκετά καλή σεζόν με την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ. Ωστόσο, φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά την αποχώρηση του από το Λονδίνο. Θα το κάνει όμως μόνο για μία και μόνο ομάδα.

Αυτή είναι η Γιουβέντους. Ο προπονητής των «μπιανκονέρι», Μαουρίτσιο Σάρι, έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ζορζίνιο. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί ξανά στην Τσέλσι, με τον πρώην άσο της Νάπολι να κάνει τότε μια σπουδαία σεζόν.

Οι δύο τους επικοινωνούν συχνά και ο Ιταλός τεχνικός προσπαθεί να πείσει τον Ζορζίνιο να επιστρέψει στην Σέριε Α για λογαριασμό της «Γηραιάς Κυρίας».

Οι Λονδρέζοι δεν θα έλεγαν όχι αν ερχόταν στα γραφεία τους μια καλή από οικονομικής πλευράς άποψης προσφορά για τον 28χρονο μέσο. Σύμφωνα όμως με ιταλικά δημοσιεύματα, στην Γιουβέντους θα προτείνουν μια… ανταλλαγή που σίγουρα θα σκεφτούν σοβαρά οι άνθρωποι της Τσέλσι!

Συγκεκριμένα, οι μπιανκονέρι θα προσφέρουν τον Ντάγκλας Κόστα ως αντάλλαγμα για να φέρουν τον Ιταλό στο Τορίνο. Ο Βραζιλιάνος κοστολογείται στα 40-45 εκατ. ευρώ, ενώ η Τσέλσι αξιώνει 50 εκατ. ευρώ για τον Ζορζίνιο. Αν μη τι άλλοι η αξία των δύο είναι αρκετά κοντά. Μένει να φανεί αν η Τσέλσι θέλει… ρευστό ή όχι!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version