ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

Κινείται για την απόκτηση του Φεράν Τόρες η Νάπολι

Για την απόκτηση ενός σπουδαίου ταλέντου κινείται η ιταλική ομάδα, η οποία έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Φεράν Τόρες της Βαλένθια.

Κινείται για την απόκτηση του Φεράν Τόρες η Νάπολι

Τον περιζήτητο Ισπανό εξτρέμ θέλει να φέρει στο Σαν Πάολο η διοίκηση της Νάπολι. Ο Τζενάρο Γκατούζο επιθυμεί την απόκτηση του Φεράν Τόρες και ήδη οι ιθύνοντες της ομάδας ξεκινάνε τις διαδικασίες για να κάνουν το χατήρι στον προπονητή τους.

Ο 20χρονος άσος είναι “φευγάτος” από τη Βαλένθια και πολλές κορυφαίες ομάδες τον έχουν ήδη στη λίστα τους. Οι “παρτενοπέι” όμως θεωρούν πως έχουν αυξημένες ελπίδες στην προσπάθεια που κάνουν για να τον κλέψουν από τα ευρωπαϊκά μεγαθήρια. Φεράν Τόρες

Έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του ο ταλαντούχος ακραίος επιθετικός

Ο Φεράν Τόρες έχει αφήσει το στίγμα του στη φετινή Λα Λίγκα. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο άσος της Βαλένθια έχει καταφέρει να αποδείξει πως είναι για μεγάλα πράγματα. Οι εμφανίσεις του είναι θετικότατες και αυτό ασφαλώς δεν έχει περάσει απαρατήρητο από την ελίτ της Ευρώπης. Γιουβέντους, Λίβερπουλ, Ντόρτμουντ, καθώς και οι τρεις μεγάλοι της Ισπανίας, όλες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Τις προσπάθειές τους ενθαρρύνει και η επιθυμία του ίδιου του Ισπανού να αποχωρήσει από την ομάδα. Το συμβόλαιο του με τη Βαλένθια ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο από τώρα και δεν επιθυμεί να το ανανεώσει.  Οπότε φέτος είναι η τελευταία ευκαιρία των “νυχτερίδων” να τον πουλήσουν.

Όπως γίνεται αντιληπτό η περίπτωσή του είναι ιδανική για κάθε κορυφαία ομάδα. Η Νάπολι έκανε ήδη την κρούση της σύμφωνα με τη”Mundo Deportivo”. Πώς θα καταφέρει όμως να κερδίσει τη “μάχη” για την υπογραφή του; Οι “παρτενοπέι” σκοπεύουν να του προσφέρουν κάτι που δύσκολα θα βρει σε άλλη ομάδα: Πρωταγωνιστικό ρόλο στο επιθετικό πλάνο της ομάδας.

Με την δεδομένη αποχώρηση του Χοσέ Καγιεχόν δημιουργείται ένα κενό στο δεξί άκρο της γραμμής κρούσης.  Ο Γκατούζο θέλει να το καλύψει με τον Φεράν Τόρες, καθώς πιστεύει πως ο Ισπανός μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα στις απαιτήσεις της ομάδας. Επομένως, Ο τεχνικός της ομάδας θεωρεί πως μπορεί να πείσει τον παίκτη να συνεχίσει στη Νάπολη την καριέρα του ώστε να έχει την ευκαιρία να αγωνίζεται ως βασικός σε μία κορυφαία ομάδα. Κάτι που ασφαλώς και θα βοηθήσει την περαιτέρω εξέλιξή του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ