ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Έτσι… το γλέντησε μέσα στο Παρίσι η Μπορούσια Ντόρτμουντ! (vid)
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Διώχνει ξανά τον Φάτι και έχει βρει ήδη ομάδα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

Λίπι: “Ο Γκατούζο εξελίσσεται σε κορυφαίο προπονητή”

Πολύ περήφανος θα πρέπει να αισθάνεται ο Τζενάρο Γκατούζο ακούγοντας έναν θρύλο της προπονητικής σαν τον Μαρσέλο Λίπι να εκθειάζει το έργο του.

Λίπι: “Ο Γκατούζο εξελίσσεται σε κορυφαίο προπονητή”

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μαρσέλο Λίπι για τις προπονητικές ικανότητες του Γκενάρο Γκατούζο. Ο 42χρονος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο τιμόνι της Νάπολι, η οποία πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, από τη στιγμή που την ανέλαβε.

Ενδεικτικό αυτού άλλωστε είναι ότι οι “παρτενοπέι” έχουν εννιά νίκες σε δεκαπέντε πρώτα ματς με τον “Ρίνο” στον πάγκο. Λίπι

“Η Νάπολι έχει γίνει πλέον ομάδα του Γκατούζο”

Η αλήθεια είναι πως ο παλαίμαχος διεθνής αμυντικός χαφ δεν είχε εύκολο έργο στη Νάπολι. Ήρθε για να αντικαταστήσει έναν έμπειρο προπονητή, τον Κάρλο Αντσελότι και να αναστρέψει το άσχημο κλίμα στην ομάδα. Η επιλογή του είχε χαρακτηριστεί ως ρίσκο. Όμως, για την ώρα δείχνει να δικαιώνει την επιλογή των ιθυνόντων του συλλόγου, έχοντας ήδη ξεκινήσει να αφήνει το στίγμα του.

Κάτι που ασφαλώς δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Μαρσέλο Λίπι. Ο θρυλικός Ιταλός τεχνικός έσταξε μέλι όταν κλήθηκε να σχολιάσει την μέχρι τώρα πορεία του Γκατούζο στο Σαν Πάολο:

“Ο Κόντε είναι ένας κορυφαίος προπονητής. Ο Γκατούζο γίνεται κι αυτός. Έχει βελτιωθεί και το δείχνει στη Νάπολι. Ήρθε σε μία δύσκολη περίοδο, όταν έδειχνε πως είναι σχεδόν τέλος εποχής για την ομάδα, με τραυματισμούς και δύσκολες καταστάσεις. Κατάφερε να επαναφέρει την ομάδα δείχνοντας σοφία, ηρεμία, συνέπεια, ακόμα και ακαμψία στην συμπεριφορά μερικών. Μπορούμε να δούμε τώρα πως έχει γίνει πλέον ομάδα του Γκατούζο.”

Η Νάπολι ρίχνεται στη μάχη του Κόπα Ιτάλια απέναντι στην Ίντερ του Κόντε. Οι “παρτενοπέι” έχουν το προβάδισμα με 1-0 από το πρώτο ματς, αλλά ο Λίπι τόνισε σχετικά για την μάχη των δύο προπονητών:

“Ο Ρίνο έχει το πάνω χέρι. Κέρδισε με 1-0 στον πρώτο αγώνα και η ρεβάνς είναι εντός έδρας. Αλλά κάθε μέρα θα πρέπει να επαναλαμβάνει στους παίκτες τους πως δεν έχει κριθεί τίποτα. Δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα ή υπολογισμοί που μπορούν να γίνουν. Πρέπει να είσαι επιθετικός και να μην κάνεις κανένα λάθος. Είμαι σίγουρος πως κι ο Κόντε κάνει το ίδιο”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ