ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η μπάλα στην εξέδρα

Μάντσεστερ Σίτι: Τουλάχιστον χαζός όποιος δώσει τον Σανέ!

Η Μάντσεστερ Σίτι αρνήθηκε την πρώτη πρόταση της Μπάγερν για Σανέ στα 40 εκατυμμύρια, αλλά μοιάζει πρόθυμη να κάνει το πολύ μεγάλο λάθος.

Μάντσεστερ Σίτι: Τουλάχιστον χαζός όποιος δώσει τον Σανέ!

Με αφορμή την πρώτη άρνηση της Μάντσετερ Σίτι στην πρόταση της Μπάγερν Μονάχου για το Λερόι Σανέ, ήρθε η ώρα να συζητήσουμε για τον Γερμανό. Ο Σανέ είναι ένας ποδοσφαιριστής που στη καριέρα του στην Αγγλία έχει προλάβει να τα κάνει σχεδόν όλα, σε μικρό χρονικό διάστημα. Πρόλαβε να εξελιχθεί γρήγορα όταν δεν θεωρούνταν το νούμερο ένα ταλέντο. Πρόλαβε να πανηγυρίσει τρόπαια. Πρόλαβε να αδικηθεί από τον προπονητή του. Μέχρι που έφτασε στο σημείο να τραυματιστεί και να βρίσκεται ανάμεσα στους πολίτες και στην Μπάγερν Μονάχου.

Οι βαυαροί έχουν μυρίσει αίμα και πολύ καλά κάνουν και κυνηγούν την περίπτωση του Γερμανού. Από την άλλη, η Σίτι, αν δεχτεί να παραχωρήσει τον Σανέ, ακόμα και με 70 εκατομμύρια που ζητάει, θα έχει κάνει μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές “πατάτες” τον τελευταίων ετών. Ο Σανέ είναι τρομερά ταλαντούχος, φαίνεται κάθε χρόνο να εξελίσσεται και περισσότερο και ενώ έχει όλο το πακέτο, παρουσιάζεται ως περιττός για την Σίτι, ή τέλος πάντων ένας ποδοσφαιριστής που με ένα καλό ποσό θα μπορούσε να πουληθεί. Ενά θα έπρεπε να συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Θα έπρεπε να ήταν στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει μεταγραφή, όποια και αν ήταν η προσφορά.

Αδικημένος από τον Πεπ

Ο Σανέ πέρασε πέρυσι μία περίοδο πριν τραυματιστεί, που αδικήθηκε αρκετά από τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Αν και κάθε φορά που έπαιζε, προλάβαινε να αποδείξει ότι “πετούσε”, δεν λογιζόταν ως βασικός. Δεν ήταν αυτό που λέμε παραγκωνισμένος, αλλά σίγουρα η εντεκάδα δεν ξεκινούσε από αυτόν. Ειδικά στα κρίσιμα ματς, ερχόταν πάντα από τον πάγκο. Το παράλογο ήταν ότι ακόμα και σε λιγότερα λεπτά, ο Σανέ έδειχνε ξεκάθαρα ότι θα έπρεπε να λογίζεται στους βασικούς και με την απόδοσή του εξέθετε τον Γκουαρντιόλα. Μάντσεστερ Σίτι: Τουλάχιστον χαζός όποιος δώσει τον Σανέ!

Άλλος παίκτης και ο Στέρλινγκ μαζί του

Ο Σανέ δεν είναι μόνο ότι κάνει τρομερά πράγματα για τον εαυτό του. Καταφέρνει εξίσου καλά να αξιοποιήσει τους συμπαίκτες του. Ειδικά με το Ραχίμ Στέρλινγκ, έχουν φτιάξει ένα τρομερό δίδυμο που συνεργάζεται άψογα και παράγει πολλά γκολ. Για την ακρίβεια, ο Σανέ σερβίρει και ο Στέρλινγκ σκοράρει. Είναι αμέτρητες φορές που το έχουμε δει να συμβαίνει. Όσο υπερβολικό κι αν φαίνεται, σε ένα μεγάλο βαθμό ο Σανέ, ανέστησε την καριέρα του Στέρλινγκ. Με τα πολύ εύκολα γκολ που δημιούργησε για εκείνον, τον βοήθησε να ανεβάσει ψυχολογία και να αποδώσει αυτό που πραγματικά μπορούσε. Μια εποχή μάλιστα, που φαινόταν το άστρο του να μην είναι τελικά τόσο λαμπερό. Μάντσεστερ Σίτι: Τουλάχιστον χαζός όποιος δώσει τον Σανέ!

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει το μεγάλο κόλπο

Η Μπάγερν, που είναι “μανούλα” σε τέτοιου είδους μεταγραφές, έχει καταλάβει ότι εδώ υπάρχει μία μεγάλη ευκαιρία. Όσο κι αν κλείσει τον Σανέ. Ακόμα κι αν χρειαστεί να δώσει 70 εκατομμύρια, θα έχει κάνει μία τρομερά έξυπνη κίνηση. Με μοναδικό ερωτηματικό τον τραυματισμό του, παίρνει έναν παίκτη που από θέμα αξίας, είναι ήδη και μπορεί να φτάσει ακόμα πιο ψηλά. Εκτός κι αν στην Σίτι ξυπνήσουν και καταλάβουν τι πάνε να κάνουν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ