Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
BILD: “Φαβορί για Ουπαμεκανό η Άρσεναλ”
Λειψία

BILD: “Φαβορί για Ουπαμεκανό η Άρσεναλ”

Τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Νταγιό Ουπαμεκανό φέρεται να έχει η ομάδα της Άρσεναλ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η έγκυρη BILD.

12.06.2020 | 14:56

Έτοιμος να κινηθεί για μία σπουδαία μεταγραφή είναι ο Μίκελ Αρτέτα. Η Λειψία έχει θέσει τον Ουπαμεκανό προς πώληση εφόσον δεν ανανεώνει και η BILD γράφει πως οι “κανονιέρηδες” είναι η ομάδα που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να τον κάνει δικό της.

Ο Ισπανός τεχνικός δεδομένα επιθυμεί την απόκτηση ενός ικανού στόπερ. Ο Γάλλος αμυντικός έχει ακουστεί πολλές φορές στο ρεπορτάζ των Λονδρέζων, οι οποίοι θα επανέλθουν για τον παίκτη.

Ο εκλεκτός του Αρτέτα

Ο τεχνικός της Άρσεναλ τον έχει στην κορυφή της λίστας του. Είναι ο νεαρός, αλλά ψημένος παίκτης που θέλει στο πλευρό του Σαλιμπά. Οι δυο τους είναι πολύ ταλαντούχοι και μπορούν να συνθέσουν το αμυντικό δίδυμο της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Μόλις, λοιπόν έμαθε τα νέα για τον Ουπαμεκανό, ασφαλώς δεν έμεινε ασυγκίνητος.

Σύμφωνα με την BILD μάλιστα έχει ήδη κάνει αποφασιστικά βήματα για την απόκτησή του. Έχει έρθει σε επαφή με την Λειψία και ουσιαστικά τους έχει ενημερώσει ότι εφόσον ο παίκτης παραχωρείται, θα τον έπαιρνε μετά χαράς. Ασφαλώς για να γίνει αυτό θα πρέπει η αγγλική ομάδα να καταβάλλει το ποσό που αξιώνουν οι “Ταύροι”. Η τιμή που έχουν ορίσει λοιπόν οι Γερμανοί ανέρχεται στα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως και την περσινή σεζόν η Άρσεναλ είχε κάνει την πρότασή της για τον Ουπαμεκανό. Και τότε οι “κανονιέρηδες” έδιναν ακριβώς αυτό το ποσό στη Λειψία. Όμως, η διοίκησή της την απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες. Φέτος όμως, ο νεαρός αμυντικός μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Οπότε η ομάδα του θα αναγκαστεί να τον δώσει για να μην τον χάσει τσάμπα.

Όπως λοιπόν αναφέρει το ρεπορτάζ ο Αρτέτα είναι έτοιμος να κινηθεί άμεσα και να κλείσει μία σπουδαία μεταγραφή. Είναι αποφασισμένος άλλωστε να αλλάξει ριζικά την άμυνα του και ο Ουπαμεκανό είναι ένας παίκτης που μπορεί να την ανεβάσει επίπεδο, έχοντας και το ταλέντο αλλά και την απαιτούμενη εμπειρία.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version