ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παρί: «Διαγράφει» για πάντα τον Μπαπέ – Η υπόσχεση που δεν τήρησε!
Διέρρευσε η εμφάνιση της Άρσεναλ για τη σεζόν 2024/25 (pic)
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Δουβίκας – Σκόραρε, μοίρασε… και «χαρίζει» την παραμονή στην Θέλτα!
«Θέλω να παίξω για τον Αλόνσο σε όποια ομάδα και να πάει»
Ακραία πρόβλεψη Γιαμάλ – «Με αυτό το σκορ θα κερδίσουμε τη Ρεάλ»
«Πόλεμος» στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα – Ο Λαπόρτα θέλει Τσάβι, οι υπόλοιποι όχι
Αντσελότι: «Καλή η Σίτι, αλλά η Τσέλσι μας είχε δυσκολέψει περισσότερο…»
Φόντεν, ζωγράφισες – Δημιούργησε την κορυφαία 11αδα στην ιστορία της Premier League (vid)
Τσάβι για Ρεάλ Μαδρίτης: «Απέκλεισαν δύο φορές την κορυφαία ομάδα του κόσμου – Είναι εκπληκτικοί»
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Μπάγερν: Μιλάει με Χάβερτζ, όμως άλλοι την καίνε

Σε επικοινωνία με τον Κάι Χάβερτζ βρίσκεται η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου, αλλά το ρεπορτάζ αναφέρει πως έχει άλλες προτεραιότητες.

Μπάγερν: Μιλάει με Χάβερτζ, όμως άλλοι την καίνε

Στη λίστα των Βαυαρών βρίσκεται ως γνωστόν ο νεαρός αστέρας της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Μάλιστα, η Μπάγερν Μονάχου φέρεται να βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη για το ενδεχόμενο συνεργασίας του.

Όπως όμως προκύπτει από τα όσα γράφονται, ο Χάβερτζ δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα της ομάδας. Πολύ πιθανό η διοίκηση να θέλει να έχει τον παίκτη από κοντά, ώστε να τον αποκτήσει αν αλλάξει κάτι στα πλάνα της. Άλλωστε, ο Χάνσι Φλικ είναι μεγάλος θαυμαστής του ταλαντούχου άσου. Αναγνωρίζει όμως πως υπάρχουν κενά σε άλλες θέσεις του ρόστερ και προέχει η κάλυψη αυτών. Μπάγερν

Σανέ κι άμυνα στο προσκήνιο

Ο τεχνικός της ομάδας έχει ζητήσει την απόκτηση ενός εξτρέμ. Μάλιστα, οι ιθύνοντες έχουν συγκεκριμενοποιήσει τον ακραίο επιθετικό που θέλουν. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Λιρόι Σανέ. Είναι ήδη σε επικοινωνία με την Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του διεθνούς άσου, αλλά δεν έχει υπάρξει ακόμα συμφωνία.

Παράλληλα όμως η Μπάγερν ψάχνει έναν ακόμη παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας της. Για την ώρα τη θέση αυτή καλύπτει ο Παβάρ, αλλά ο Φλικ θέλει να τον μετατρέψει σε στόπερ. Δεν έχει πάει άσχημα σαν δεξί μπακ, αλλά ο Γερμανός προπονητής θεωρεί πως σαν κεντρικός αμυντικός μπορεί να ανέβει επίπεδο σαν παίκτης. Ο Σερτζίνιο Ντεστ είναι το πρώτο όνομα στη λίστα, αλλά εξετάζονται κι άλλοι παίκτες.

Αναφορικά με τον Χάβερτ πάντως, η πρωτοπόρος της Μπουντεσλίγκα φημολογείται πως μιλάει ήδη μαζί του. Το ντιλ δεν είναι κοντά και υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν για να προχωρήσει η μεταγραφή. Παρ’ όλα αυτά οι Βαυαροί θέλουν να ετοιμάσουν το έδαφος για την ενδεχόμενη έλευση του παίκτη.
Ιδανικά, θα ήθελε να τον πάρει την επόμενη σεζόν, αλλά ξέρει πολύ καλά πως ο 20χρονος έχει πολλή ζήτηση. Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης τον έχουν επίσης στο στόχαστρο και το καλοκαίρι θα κάνουν την κίνησή τους.
Για τον λόγο αυτό η Μπάγερν έχει ξεκινήσει από νωρίς το ψηστήρι, ώστε να είναι ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους. Για να τον κάνει δικό του πάντως το πρότζεκτ αναμένεται να κοστίσει στο σύνολό του 150 εκατομμύρια ευρώ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ