ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λειψία

Ο Βέρνερ αστόχησε ξανά ανησυχώντας τη Τσέλσι (vid)

Το πιθανό μεταγραφικό απόκτημα της Τσέλσι, Τίμο Βέρνερ, έχει χάσει την επαφή του με τα δίχτυα τελευταία αστοχώντας σε μερικές εύκολες φαινομενικά ευκαιρίες.

Ο Βέρνερ αστόχησε ξανά ανησυχώντας τη Τσέλσι (vid)

Η Τσέλσι αποτελεί το φαβορί για την απόκτηση του Τίμο Βέρνερ, καθώς θα πληρώσει τη ρήτρα 60 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτησή του. Απομένει η απάντηση του παίκτη για να ξεκαθαριστεί αν θα συνεχίσει την καριέρα του στους “μπλε”. Ο ποδοσφαιριστής, πάντως, φαίνεται ότι έχει χάσει την επαφή του με τα δίχτυα από τότε που δημοσιεύτηκε η συμφωνία με τη Τσέλσι.

Ειδικότερα, από τότε που προέκυψε η συγκεκριμένη είδηση δεν έχει σκοράρει και χάνει σημαντικές ευκαιρίες. Ενδεικτική είναι το άστοχο σουτ που επιχείρησε χθες (12/6) κόντρα στη Χοφενχαϊμ. Παρόλο που βρέθηκε ανενόχλητος απέναντι από τον τερματοφύλακα σούταρε ψηλά άουτ. Έτσι, ξεκίνησε μία σειρά από αναρτήσεις των οπαδών των “μπλε” στο twitter, οι οποίοι ανησυχούν ότι η κατάρα των επιθετικών της έπιασε και τον Βέρνερ πριν καν υπογράψει στην ομάδα. Θυμίζουμε ότι στη Τσέλσι δεν είναι λίγοι οι πρωτοκλασσάτοι επιθετικοί που αγωνίστηκαν αλλά δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Σεφτσένκο, Τόρες, Μοράτα και Ιγκουαΐν είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελεσματικών στράικερ που απέτυχαν στην Τσέλσι.

https://twitter.com/AFCMax9/status/1271525976246235136

Είχε αστοχήσει και κόντρα στη Πάτεμπορν

Ο άσος της Λειψίας είχε τις αρνητικές στιγμές του και στο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στη Πάτεμπορν. Ειδικότερα, έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 2-0 μετά από αντεπίθεση που εκδήλωσε ο ίδιος αλλά δε μπόρεσε να ολοκληρώσει. Το πλασέ που έχασε προ κενής εστίας ενώ είχε περάσει τον τερματοφύλακα ανάγκασε τους φίλους της Τσέλσι να αστειευτούν. Οι φόβοι για την απόκτηση ενός νέου Μοράτα που θα χάνει έτοιμα γκολ εκδηλώθηκαν.

Ας σημειωθεί ότι ο Βέρνερ έχει φέτος σημειώσει 31 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Όλοι οι μεγάλοι επιθετικοί έχουν τις κακές στιγμές τους. Ο Βέρνερ δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Ο παλαίμαχος άσος της Λίβερπουλ, Ρόμπι Φαουλερ, πάντως, θεωρεί μάλλον υπερτιμημένο το Γερμανό στράικερ.

Έχω ακούσει τον πρόσφατο θόρυβο γύρω από το όνομα του Βέρνερ αλλά δεν είμαι μεγάλος θαυμαστής. Καταλαβαίνω ότι είναι ένας ταλαντούχος παίκτης. Έχει τις στιγμές πραγματικής ευφυΐας που υπογραμμίζουν την ποιότητά του. Ωστόσο, αναρωτιέμαι αν βρίσκεται στα στάνταρ της νυν επιθετικής τριάδας. Όχι για μένα. Προφανώς η γνώμη μου θα δοκιμαστεί του χρόνου αν τον αποκτήσει η Τσέλσι. Έχω δει την απογοήτευση ορισμένων οπαδών όταν κατάλαβαν ότι ο παίκτης μάλλον δε θα έρθει στο σύλλογο. Μου δίνεται η εντύπωση ότι πρόκειται για ένα παίκτη, όπως ο Φαν Μπάστεν που θα έπαιζε σε οποιαδήποτε ομάδα. Δε ξέρω γιατί. Τον παρακολούθησα κάποιες φορές και υπάρχουν ενδιαφέροντα στοιχεία στο παιχνίδι του αλλά επηρεάζει τόσο σταθερά το παιχνίδι της ομάδας του; Όχι για μένα. Φτάνει τους παίκτες που πάει να αντικαταστήσει; Όχι στη Λίβερπουλ. Μπορεί στη Τσέλσι”.

https://twitter.com/joash_tush/status/1271751537728118784

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ