ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ζιντάν σε Αζάρ: “Ετοιμάσου, παίζεις…”

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, ετοιμάζει τον Εντέν Αζάρ μετά από καιρό και γι' αυτό το λόγο ήθελε να τον "φτιάξει" ψυχολογικά.

Ζιντάν σε Αζάρ: “Ετοιμάσου, παίζεις…”

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν θεωρείται κορυφαίος τεχνικός για έναν και δύο λόγους. Αλλά για πολλούς και διάφορους. Έχει το δικό του τρόπο για να επικοινωνεί με τους παίκτες του. Άλλωστε ξέρει από πρώτο χέρι πόσο σημαντικό είναι κάτι τέτοιο. Έχει υπάρξει ένας από αυτούς. Ειδικά στη θέση του Εντέν Αζάρ.

Ο Βέλγος μέσος δεν ξεκίνησε καλά τη θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όλοι περίμεναν πολλά από εκείνον με το “καλημέρα”. Κάτι τα περιττά κιλά, κάτι οι συνεχόμενοι τραυματισμοί και οι μέτριες εμφανίσεις του δεν οδήγησαν τον πρώην παίκτη της Τσέλσι σε εντυπωσιακή αρχή. Κάθε άλλο μάλιστα.

Ωστόσο, ο “Ζιζού” δεν παύει να τον πιστεύει. Δεν παύει να τον στηρίζει. Είτε δημόσια, είτε σε μεταξύ τους συζητήσεις. Ο Αζάρ μετά από μήνες δείχνει πως είναι και πάλι έτοιμος για να βοηθήσει την ισπανική ομάδα. Γι’ αυτό το λόγο και ο Γάλλος τεχνικός ήθελε να τον “φτιάξει” ψυχολογικά πριν την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους με αντίπαλο την Εϊμπάρ. Πιστεύει όσο τίποτα στον Ζιντάν ο Αζάρ.

Έτσι τον “έφτιαξε” ο Ζιντάν!

Είναι ευχή και κατάρα να έχεις σπουδαίους παίκτες στα χέρια σου. Πρέπει να τα έχεις καλά με όλους. Ή έστω με τους περισσότερους, ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Για να παίζουν όλοι όσο το δυνατόν καλύτερο. Ο Ζινεντίν Ζιντάν γνωρίζει πολύ καλά πως μπορεί να το κάνει αυτό.

Ωστόσο, ξέρει και κάτι ακόμα. Πότε και σε ποιον πρέπει να βάλει “πλάτη”. Η περίπτωση του Εντέν Αζάρ μόνο εύκολη δεν ήταν. Ειδικά από ένα σημείο και έπειτα όταν η κριτική των ισπανικών ΜΜΕ -και όχι μόνο- είχε γίνει έντονη προς το πρόσωπο του ταλαντούχου παίκτη.

Ο Γάλλος τεχνικός τον στήριξε όσο κανείς. Το ίδιο κάνει και τώρα. Λίγο πριν επιστροφή του Βέλγου παίκτη στους αγωνιστικούς χώρους με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. “Να ξέρεις θα παίξεις βασικός με την Εϊμπάρ. Σε πιστεύω πολύ. Δείξει ποιος μπορείς να είσαι μέσα στο γήπεδο”, φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο “Ζιζού” στον ηγέτη των “μερένχες”, ώστε να πάρει από εκείνον ό,τι καλύτερο κόντρα στην Εϊμπάρ.

Η απάντηση του Αζάρ στο… γήπεδο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ