ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

H Μπαρτσελόνα επέστρεψε και μαζί της η κανονικότητα

Η Μπαρτσελόνα στον πρώτο της αγώνα μετά τη διακοπή για τον κορονοϊό επέστρεψε με άνετη εκτός έδρας νίκη επί της Μαγιόρκα με 4-0.

H Μπαρτσελόνα επέστρεψε και μαζί της η κανονικότητα

Στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστική η Μπαρτσελόνα φιλοξενήθηκε από τη Μαγιόρκα στο ομώνυμο στάδιο. Η ενδεκάδα της Μπάρτσα είχε 2 εκπλήξεις με τον Μρεθγουέιτ να παίρνει φανέλα βασικού και τον Αραούχο να αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Oι “μπλαουγκράνα” ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και παρόλο που δεν έπιασαν ιδιαίτερα υψηλά στάνταρ απόδοσης κέρδισαν άνετα με 4-0. Έτσι, έφτασαν στο +5 από τη δεύτερη Ρεάλ, η οποία αγωνίζεται αύριο. Την ίδια ώρα η Μαγιόρκα παρέμεινε στη 18η θέση.

H Mπαρτσελόνα δε χρειάστηκε πάνω από 65 δευτερόλεπτα για να ανοίξει το σκορ. Μετά από επιτυχημένο τάκλιν του Ντε Γιόνγκ, η μπάλα έφτασε στον Άλμπα. Ο Ισπανός επιχείρησε τη σέντρα και ο Βίνταλ, ο οποίος είχε κάνει κίνηση φορ, έγραψε το 1-0 με κεφαλιά.

Η Μαγιόρκα φάνηκε να τα έχει χαμένα στα πρώτα λεπτά και κινδύνευσε να δεχθεί δεύτερο γκολ. Ωστόσο, τόσο ο Μπρεθγουειτ όσο και ο Γκριζμάν λίγα λεπτά αργότερα δε μπόρεσαν να διπλασιάσουν τα τέρματα της ομάδας τους.

Από πλευράς γηπεδούχων, ο πιο επικίνδυνος παίκτης ήταν ο Τάκε Κούμπο. Ο δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης έπαιρνε πρωτοβουλίες και στο 22΄ανάγκασε τον Τερ Στέγκεν να απομακρύνει σε κόρνερ. Ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε απευθείας φάουλ 10 λεπτά αργότερα ανησυχώντας το Γερμανό γκολκίπερ.

Οι “μπλαουγκράνα” είχαν την κατοχή της μπάλας και περίμενε με υπομονή την κατάλληλη ευκαιρία. Αυτή ήρθε τελικά στο 37ο λεπτό. Μετά από μία φάση διαρκείας στην αντίπαλη περιοχή η μπάλα έφτασε στον Μπρεθγουειτ, ο οποίος με τη μία πέτυχε το 2-0. Αυτό ήταν το 7ο γκολ του στο πρωτάθλημα και το πρώτο του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

https://twitter.com/FCBarcelona/status/1271907810184499202

Έσβησε στο 3-0 το παιχνίδι

Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να αιφνιδιάσουν την αντίπαλο του με το ξεκίνημα της επανάληψης. Ωστόσο, το σουτ του Μπούντιμιρ έξω από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ.

Ο Λιονέλ Μέσι αν και δεν απειλούσε ο ίδιος, δημιουργούσε για τους συμπαίκτες του. Με μία ακόμη κάθετη πάσα στο 59ο λεπτό βρήκε τον Μπρεθγουειτ, ο οποίος είδε τον Ρέινα με τα πόδια να γλιτώνει το 3-0.

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Αραούχο στο 60΄ αλλά το πλασέ του τελευταίου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Η δημιουργία του Μέσι επιβραβεύτηκε στο 79ο λεπτό. Ειδικότερα, με δικιά του ασίστ, ο Τζόρντι Άλμπα έφτασε απέναντι από τον Ρέινα και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το κερασάκι στην τούρτα πέτυχε ο Μέσι, με δεξί πλασέ στις καθυστερήσεις του αγώνα για το τελικό 4-0. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Σετιέν η Λεγανές την προσεχή Τρίτη (17/6).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ