ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ο Κουτίνιο θέλει να γυρίσει σε γνώριμα λημέρια

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, ο πρώην μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ, Φελίπε Κουτίνιο επιθυμεί την επιστροφή του στους "κόκκινους".

Ο Κουτίνιο θέλει να γυρίσει σε γνώριμα λημέρια

Η καριέρα του Φελίπε Κουτίνιο έχει πάρει την κατηφόρα μετά την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ. Η πορεία του στη Μπαρτσελόνα ήταν απογοητευτική, με το Βραζιλιάνο μέσο να αγωνίζεται ως δανεικός από τους Καταλανούς στη Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο και στο Μόναχό δεν έχει κατορθώσει να ξεπεράσει τη μετριότητα. Ο πρόεδρος των “βαυαρών”, μάλιστα, έχει υποστηρίξει ότι ακόμα δεν έχει πειστεί από τον Βραζιλιάνο. Τα 9 γκολ και οι 8 ασίστ του σε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, άλλωστε, αποτελούν μία σχετικά φτωχή συγκομιδή για την ποιότητα του 28χρονου.

Έτσι, σύμφωνα με την Sunday World, o Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ζήτησε από τον Γιούργκεν Κλοπ να επιστρέψει στο Μερσεϊσάιντ. Ο Κουτίνιο θεωρεί πως μία επιστροφή στην ομάδα που μεγαλούργησε θα αναγεννήσει την καριέρα του. Ο ίδιος, μάλιστα, είναι διατεθειμένος να περικόψει σημαντικά τις οικονομικές του απολαβές προκειμένου να γίνει ξανά κάτοικος Άνφιλντ.

Σύμφωνα με τη Mirror Football, ο ποδοσφαιριστής έχει αρκετές επιλογές. Ωστόσο, ούτε η Άρσεναλ ούτε η Τότεναμ δεν αποτελούν επιλογές ελκυστικές για τον παίκτη. Ας σημειωθεί ότι η Μπάγερν Μονάχου έχει αποφασίσει να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ.

Η πρόθεση της Μπαρτσελόνα για τον Βραζιλιάνο

Η Μπαρτσελόνα αγόρασε τον Κουτίνιο έναντι 160 εκατομμυρίων ευρώ το 2018. Ωστόσο, είναι πρόθυμοι πια να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε να δώσουν τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό. Ο Κουτίνιο δεν υπολογίζεται από τον Κίκε Σετιέν και η διοίκηση της ομάδας προσπαθεί να τον ξεφορτωθεί.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της “Daily Telegraph”, η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να βάλει και το χέρι στην τσέπη για να τον δει να φεύγει. Πιο συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν αντιληφθεί πως το συμβόλαιο του παίκτη είναι πολύ βαρύ. Ακόμη και χωρίς την κρίση του κορονοϊού, η αξία του 28χρονου έχει πέσει.

Επομένως, καμία ομάδα δεν θα δεχθεί να δώσει στον Κουτίνιο τις 240,000 λίρες που αμείβεται εβδομαδιαίως. Ούτε αν τον αποκτήσει ως δανεικό, πόσο μάλλον αν τον φέρει με κανονική μεταγραφή. Για να δελεάσει λοιπόν τις ομάδες που ενδιαφέρονται, η Μπαρτσελόνα έκανε γνωστό πως δέχεται να πληρώσει ένα μέρος του μισθού του παίκτη καθ’ όλη τη διάρκεια του δανεισμού του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ