ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

O Μέρτενς έγραψε ιστορία με τη Νάπολι

Στην κορυφή της λίστας των σκόρερ όλων των εποχών της Νάπολι πέρασε ο Ντρις Μέρτενς μετά το τέρμα που σημείωσε με αντίπαλο την Ίντερ.

O Μέρτενς έγραψε ιστορία με τη Νάπολι

O Ντρις Μέρτενς γιόρτασε την επιστροφή του στα γήπεδα και την ανανέωση του συμβολαίου του με ένα ρεκόρ. Το βράδυ του Σαββάτου (13/6) σκόραρε ένα ακόμη σημαντικό τέρμα για την ομάδα του. Έτσι, την οδήγησε στον τελικό του Κόπα Ιτάλια καθώς το τελικό 1-1 απέναντι στην Ίντερ αποτέλεσε σκορ πρόκρισης. Ας σημειωθεί ότι στον πρώτο αγώνα η Νάπολι είχε κερδίσει εκτός έδρας την Ίντερ και στον τελικό την περιμένει η Γιουβέντους.

Ο Μέρτενς βρήκε δίχτυα για 122η φορά στην καριέρα του με τη φανέλα της Νάπολι. Έτσι, έγινε ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών για το σύλλογο ξεπερνώντας τα 121 γκολ του Μάρεκ Χάμσικ. Ο Βέλγος φορ έχει ξεπεράσει εδώ και λίγο καιρό τον Μαραντόνα. Θυμίζουμε ότι ο Αργεντίνος θρύλος της Νάπολι έφτασε τα 115 γκολ από το 1984 έως το 1991. Ο Μέρτενς υπέγραψε στους “παρτενοπέι” το 2013 και μέσα σε 7 χρόνια έχει μοιράσει και 73 ασίστ.

Αντεπίθεση για σεμινάριο

Η Νάπολι βρισκόταν στα σχοινιά απέναντι στην Ίντερ. Ο Έρικσεν μόλις στο 3ο λεπτό έκανε το 1-0 με απευθείας εκτέλεση κόρνερ φέρνοντας το παιχνίδι πρόκρισης σε ένα τεντωμένοι σκοινί. Ο φύλακας άγγελος της Νάπολι, Νταβίντ Οσπίνα, ήταν σε εξαιρετική μέρα και κράτησε μέσα στο κόλπο την ομάδα του.

Έτσι, προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι Ναπολιτάνοι έκαναν γκολ μία από τις λίγες ευκαιρίες τους. Ο Νταβίντ Οσπίνα με ένα εξαιρετικό βολέ τροφοδότησε τον Ινσίνιε, ο οποίος έφτασε μέχρι την αντίπαλη περιοχή. Την κατάλληλη στιγμή πέρασε τη μπάλα στον Μέρτενς, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Με δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο Ινσίνιε εξήγησε ότι η συγκεκριμένη κόντρα επίθεση είχε δουλευτεί στην προπόνηση. “Ο Οσπίνα έχει φοβερά πόδια. Το είχαμε προσπαθήσει αυτό αρκετές φορές στην προπόνηση. Είδε το σπριντ μου, δημιουργήσαμε μία σπουδαία αντεπίθεση και γυρίσαμε το αποτέλεσμα”.

Ας σημειωθεί ότι ο τελευταίος τίτλος της Νάπολι ήρθε το 2014. Τότε, ο Μέρτενς και η παρέα του πανηγύρισαν το Κύπελλο Ιταλίας απέναντι στη Φιορεντίνα ενώ στη συνέχεια κατέκτησαν το Σούπερ Καπ Ιταλίας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ