ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ligue 1

Ο Νιάνγκ δεν ενθουσιάζεται με την προοπτική της Τότεναμ

Ο στράικερ της Ρεν, Μπαγιέ Νιάνγκ, δε φαίνεται να καλοβλέπει μία πιθανή μετακίνηση του στην Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό της Τότεναμ.

Ο Νιάνγκ δεν ενθουσιάζεται με την προοπτική της Τότεναμ

Ο Μπαγιέ Νιάνγκ εδώ και 2 χρόνια προσπαθεί να βάλει ξανά στο σωστό δρόμο την καριέρα του. Μία πολλά υποσχόμενη καριέρα που ξεκίνησε στη Μίλαν αλλά δεν είχε την εξέλιξη που θα περίμεναν οι περισσότεροι. Στη Ρεν και στο γαλλικό πρωτάθλημα έχει καταφέρει να βρει με μεγαλύτερη συχνότητα την επαφή του με τα δίχτυα. Ειδικότερα, φέτος μέτρησε σε μία κουτσουρεμένη σεζόν 15 γκολ και 2 ασίστ σε 36 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Σύμφωνα με την Equipe, οι Σπερς έχουν επανειλημμένως συνδεθεί με τον Σενεγαλέζο επιθετικό. Έχουν καταθέσει και πρόταση, μάλιστα, καθώς σε λίγο καιρό θα ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ποδοσφαιριστής δεν είναι ενθουσιασμένος στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Τότεναν. Ο λόγος; Μα φυσικά η παρουσία του Χάρι Κέιν. Η αδιαμφισβήτητη ποιότητα του Άγγλου φορ θα σημάνει τον παραγκωνισμό του Νιάνγκ. Γι΄αυτό, ο 25χρονος φορ σκέφτεται τις υπόλοιπες επιλογές του. Η Ρεν θέλει 20 εκατομμύρια ευρώ για να τον πουλήσει. Ο ίδιος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο μετακίνησης είτε στη Μαρσέιγ είτε στην ομάδα του Κατάρ, Αλ Ντουχάιλ.

Ο Κέιν είναι εδώ

Το φιλικό της Τότεναμ εν όψει επανέναρξης της Πρέμιερ Λιγκ έφερε πολλά διαφορετικά συναισθήματα στον Ζοσέ Μουρίνιο και κατά συνέπεια στους οπαδούς της ομάδας. Τα σπιρούνια ηττήθκαν με 2-1 από τη Νόργουιτς και συνολικά προβλημάτισαν με την εικόνα τους. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό. Η Τότεναμ είδε τον αρχηγό της και μεγάλο αστέρι της ομάδας, Χάρι Κέιν, της να επιστρέφει επιτέλους στην ενεργό δράση.

Ο Κέιν ήταν εκτός δράσης από την Πρωτοχρονιά, όμως πλέον νιώθει απολύτως καλά και είναι έτοιμος να πάρει συμμετοχή στο ερχόμενο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του χθεσινού φιλικού με τα «καναρίνια» είχε δοκάρι μετά το γκολ που πέτυχε ο Λαμέλα. Για την ιστορία, η Νόριτς έφερε τούμπα το ματς και πήρε την άτυπη νίκη χάρη στα γκολ των Ντρμιτς και Βράντσιτς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ