Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρόεδρος Νάπολι: Έκανα λάθος με την πρόσληψη του Αντσελότι
Νάπολι

Πρόεδρος Νάπολι: Έκανα λάθος με την πρόσληψη του Αντσελότι

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντι Λαουρέντις, παραδέχτηκε ότι η πρόσληψη του Κάρλο Αντσελότι στο σύλλογο πριν 2 χρόνια δεν ήταν σωστή επιλογή.

16.06.2020 | 10:26

O πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντι Λαουρέντις, συχνά πυκνά απασχολεί για τους λάθος λόγους τους φίλους της Νάπολι με τις αποφάσεις του. Ο αμφιλεγόμενος και εκρηκτικός χαρακτήρας του τον έχουν οδηγήσει συχνά σε σύγκρουση με πολλούς ανθρώπους και παίκτες. Συνήθως, μάλιστα, το αντίο μαζί του δεν είναι ευχάριστο. Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα των Ιγκουαΐν και Σάρι, οι οποίοι όταν επέλεξαν κάτι καλύτερο για την καριέρα τους, τα “άκουσαν” από τον Ντι Λαουρέντις.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο πρόεδρος των Ναπολιτάνων φαίνεται ότι δεν κρατάει καμία κακία στον Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός κόουτς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας το καλοκαίρι του 2018. Στην πρώτη του σεζόν, η ομάδα τερμάτισε 2η πίσω από τη Γιουβέντους. Τον Δεκέμβρη της επόμενης σεζόν, μετά από συνάντηση με τον Ντι Λαουρέντις έληξαν με κοινή συναίνεση τη συνεργασία τους. Όπως δηλώνει στη Corriere dello Sport, είχε κάνει λάθος με την απόφαση του να προσλάβει τον “Καρλίτος”.

“Μου θύμιζε τον πατέρα μου ο Αντσελότι. Επέλεξα τη γαλήνη του, την αυτοκυριαρχία του και την ευχάριστη εγγύτητά του. Ο πατέρας μου ήταν ένας φιλόσοφος, ένας πολύ γλυκός άνθρωπος. Σαν τον Κάρλο. Αλλά ήταν λάθος μου να τον υπογράψω. Έπρεπε να του πω τη γνώμη μου. Ότι δηλαδή’δεν πιστεύω πως είσαι φτιαγμένος για το είδος του ποδοσφαίρου που θέλουν στη Νάπολι. Ας κρατήσουμε την ωραία φιλία γιατί το ποδόσφαιρο εδώ είναι διαφορετικό. Σε συνέστησα σε μία πόλη που τώρα αγαπάς και σε εξέπληξε, καλύτερα ας το λήξουμε τώρα΄”.

Ας σημειωθεί ότι ο Αντσελότι αυτήν την περίοδο είναι προπονητής της Έβερτον. Τα “ζαχαρωτά” βρίσκονται στην 12η θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version