ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Αρτέτα: “Δεν άλλαξε η γνώμη μου για τον Λουίζ

Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, σχολίασε τη απογοητευτική εμφάνιση του Νταβίντ Λουίζ στην εκτός έδρας ήττα με 3-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Αρτέτα: “Δεν άλλαξε η γνώμη μου για τον Λουίζ

Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, είδε χθες την τύχη να του γυρίσει την πλάτη και τον Νταβίντ Λουίζ να σπαταλά μία ακόμα ευκαιρία που του δόθηκε. Ειδικότερα, μέχρι το 50ο λεπτό είχε χάσει 2 στόπερ. Το κακό ξεκίνησε με τον Πάμπλο Μάρι, ο οποίος τραυματίστηκε στο 24΄. Στη θέση του μπήκε ο Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος πραγματοποίησε μίας από τις χειρότερες εμφανίσεις της καριέρας του. Αρχικά από δικό του λάθος διώξιμο σκόραρε ο Στέρλινγκ το 1-0. Στο 48ο λεπτό όχι μόνο ανέτρεψε τον Μαχρέζ δίνοντας πέναλτι στη Σίτι αλλά δέχθηκε και απευθείας κόκκινη για το μαρκάρισμα αυτό. Από το πέναλτι προέκυψε το 2-0 των πολιτών.

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε ο Αρτέτα, πάντως, υπερασπίστηκε τον παίκτη του. “Ο Νταβίντ μίλησε στα αποδυτήρια. Είναι κάποιος πολύ ειλικρινής και ευθύς μαζί σου. Η γνώμη μου για τον Νταβίντ Λουίζ δεν έχει αλλάξει. Δε θα αλλάξει επειδή είχε μία δύσκολη βραδιά σήμερα”.

Σχετικά με την απουσία του Οζίλ δήλωσε ότι δε χρησιμοποιήθηκε για τακτικούς λόγους. Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο σύνθημα κατά του ρατσισμού (“Οι μαύρες ζωές μετράνε”)που αναγραφόταν στις φανέλες των ποδοσφαιριστών σχολιάζοντας το ως εξής: “Νομίζω ότι φέρνει άπαντες κοντά και είναι πολύ δυνατό μήνυμα”.

Ας σημειωθεί ότι το μέλλον του Αρτέτα στην Άρσεναλ δε θεωρείται βέβαιο. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως εξαρτάται από το σύλλογο η ανανέωσή του. Παράλληλα, είχε θίξει το θέμα των μεταγραφών τονίζοντας την ανάγκη ενίσχυσης στο επόμενο μεταγραφικό παράθυρο.

Η παραδοχή του Λουίζ

O Νταβίντ Λουίζ από την πλευρά του ήταν εμφανώς απογοητευμένος από τον εαυτό του. Έτσι, όταν ρωτήθηκε για τα λάθη του, δεν έψαξε για δικαιολογίες και τα παραδέχτηκε.

“Είναι λάθος μου. Η ομάδα τα πήγε καλά. Ειδικά με 10 παίκτες. Ο προπονητής είναι υπέροχος. Όλοι οι παίκτες είναι υπέροχοι. Ήταν λάθος μου. Θέλω να βρίσκομαι εδώ. Το ξέρει ο κόουτς. Με θέλει να μείνω”

Ας σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Λουίζ με την Άρσεναλ λήγει σε 2 εβδομάδες. Ο παίκτες έχει τονίσει επανειλημμένως ότι θέλει να μείνει στην ομάδα αλλά δε θεωρείται καθόλου βέβαιο ότι η Άρσεναλ θα ενεργοποιήσει την οψιόν επέκτασης του συμβολαίου του για μία ακόμα σεζόν. Ενδεχομένως, το παιχνίδι με τη Σίτι να ήταν το τελευταίο του Βραζιλιάνου με τη φανέλα της Άρσεναλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ