Παρί Σεν Ζερμέν

Ψάχνει τον έναν και εκλεκτό η Παρί!

Η Παρί ουσιαστικά ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή για να κλείσει το κέντρο της και να ανέβει επίπεδο - Κόντρα στα πολλά λάθη του παρελθόντος.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μία μηχανή που διαθέτει παίκτες υψηλής ποιότητας που κάνουν τη διαφορά και αμοίβονται αδρά για αυτό. Παρόλα αυτά, εδώ και χρόνια, έχει ένα μεγάλο κενό στο ρόστερ της. Μία τρύπα που δεν λέει να κλείσει. Κι αν δει κάποιος τις επιλογές της, πιθανότατα θα την κατηγορήσει, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχει κάνει τίποτα σωστό σε αυτό το θέμα. Όσα λεφτά κι αν σκορπάει δεξιά και αριστερά, δεν έχει καταφέρει ποτέ να κλείσει το κέντρο της με έναν παίκτη επιπέδου. Για την ακρίβεια δεν έχει πλησιάσει ποτέ στο να το πετύχει.

Από επιλογές Τιάγκο Μότα, μέχρι Λασανά Ντιαρά αλλά και τη φυγή του Ραμπιό, η Παρί χωλέναι στον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Βεράτι και θα παίξει πίσω από τον Άνχελ Ντι Μαρία όταν αυτός αγωνίζεται στη θέση δέκα. Πέρυσι προτίμησε να δώσει λίγα λεφτά για του Γκουεγέ, ώστε να σφύξει το κέντρο της, αλλά όσο τίμιος κι αν είναι ο πρώην παίκτης της Έβερτον, είναι φανερά χειρότερος από τους δίπλα του. Ακόμα και η χρησιμοποίηση Μαρκίνιος ως εξάρι, δεν έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τώρα δε χωρίς Τιάγκο Σίλβα, η λογική λέει ότι ο Βραζιλιάνος θα οπισθοχωρήσει στην άμυνα. Ψάχνει τον έναν και εκλεκτό η Παρί!

Ο ιδανικός Καντέ

Στην αγορά υπάρχει πλέον ένας ποδοσφαιριστής που ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που ψάχνουν οι πρωταθλητές Γαλλίας. Ο Καντέ πωλείται και στην Παρί τρίβουν τα χέρια τους. Η ποιότητά του είναι αδιαμφησβήτητη. Ταιριάζει με τον Βεράτι και είναι και Γάλλος. Έχει με λίγα λόγια, όλο το πακέτο. Τα λεφτά που ζητάει η Τσέλσι είναι μεν πολλά, αλλά η Παρί έχει δείξει ότι ποτέ δεν έχουν αποτελέσει πρόβλημα. Αν και φέτος δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε κορωνοϊό και η διοίκηση έχει αγοράσει ήδη τον Ικάρντι. Ψάχνει τον έναν και εκλεκτό η Παρί!

Ο αταίριαστος Πιάνιτς

Οι Παρισιάζοι ενδιαφέρονται και για τον Μίραλεμ Πιάνιτς. Ο Βόσνιος είναι εξαιρετική λύση, αλλά προκαλεί έκπληξη ότι ο Τούχελ κοιτάει την περίπτωσή του. Ο Βεράτι είναι σχεδόν ολόιδιος ποδοσφαιριστής και θα δυσκολευτούν να αλληλοσυμπληρωθούν. Πάντως αν όντως γίνει η μεταγραφή, σίγουρα από θέμα ποιότητας η Παρί θα είναι καλυμμένη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ