ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ψάχνει τον έναν και εκλεκτό η Παρί!

Η Παρί ουσιαστικά ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή για να κλείσει το κέντρο της και να ανέβει επίπεδο - Κόντρα στα πολλά λάθη του παρελθόντος.

Ψάχνει τον έναν και εκλεκτό η Παρί!

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μία μηχανή που διαθέτει παίκτες υψηλής ποιότητας που κάνουν τη διαφορά και αμοίβονται αδρά για αυτό. Παρόλα αυτά, εδώ και χρόνια, έχει ένα μεγάλο κενό στο ρόστερ της. Μία τρύπα που δεν λέει να κλείσει. Κι αν δει κάποιος τις επιλογές της, πιθανότατα θα την κατηγορήσει, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχει κάνει τίποτα σωστό σε αυτό το θέμα. Όσα λεφτά κι αν σκορπάει δεξιά και αριστερά, δεν έχει καταφέρει ποτέ να κλείσει το κέντρο της με έναν παίκτη επιπέδου. Για την ακρίβεια δεν έχει πλησιάσει ποτέ στο να το πετύχει.

Από επιλογές Τιάγκο Μότα, μέχρι Λασανά Ντιαρά αλλά και τη φυγή του Ραμπιό, η Παρί χωλέναι στον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Βεράτι και θα παίξει πίσω από τον Άνχελ Ντι Μαρία όταν αυτός αγωνίζεται στη θέση δέκα. Πέρυσι προτίμησε να δώσει λίγα λεφτά για του Γκουεγέ, ώστε να σφύξει το κέντρο της, αλλά όσο τίμιος κι αν είναι ο πρώην παίκτης της Έβερτον, είναι φανερά χειρότερος από τους δίπλα του. Ακόμα και η χρησιμοποίηση Μαρκίνιος ως εξάρι, δεν έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τώρα δε χωρίς Τιάγκο Σίλβα, η λογική λέει ότι ο Βραζιλιάνος θα οπισθοχωρήσει στην άμυνα. Ψάχνει τον έναν και εκλεκτό η Παρί!

Ο ιδανικός Καντέ

Στην αγορά υπάρχει πλέον ένας ποδοσφαιριστής που ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που ψάχνουν οι πρωταθλητές Γαλλίας. Ο Καντέ πωλείται και στην Παρί τρίβουν τα χέρια τους. Η ποιότητά του είναι αδιαμφησβήτητη. Ταιριάζει με τον Βεράτι και είναι και Γάλλος. Έχει με λίγα λόγια, όλο το πακέτο. Τα λεφτά που ζητάει η Τσέλσι είναι μεν πολλά, αλλά η Παρί έχει δείξει ότι ποτέ δεν έχουν αποτελέσει πρόβλημα. Αν και φέτος δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε κορωνοϊό και η διοίκηση έχει αγοράσει ήδη τον Ικάρντι. Ψάχνει τον έναν και εκλεκτό η Παρί!

Ο αταίριαστος Πιάνιτς

Οι Παρισιάζοι ενδιαφέρονται και για τον Μίραλεμ Πιάνιτς. Ο Βόσνιος είναι εξαιρετική λύση, αλλά προκαλεί έκπληξη ότι ο Τούχελ κοιτάει την περίπτωσή του. Ο Βεράτι είναι σχεδόν ολόιδιος ποδοσφαιριστής και θα δυσκολευτούν να αλληλοσυμπληρωθούν. Πάντως αν όντως γίνει η μεταγραφή, σίγουρα από θέμα ποιότητας η Παρί θα είναι καλυμμένη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ