ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
Η Μίλαν… κλαίει για τον Ζιρού, αλλά «κλείνει» τον ηγέτη της άμυνάς της!
Το πήρε απόφαση η Ρεάλ Μαδρίτης… Τα σκάει χοντρά για να αγοράσει τον «Γάλλο Ράμος»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βαλένθια

Ρεάλ: Πέταξε ξανά το μπαλάκι στη Μπαρτσελόνα (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης άσκησε εκ νέου πίεση στην πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα μετά την εντός έδρας νίκη της επί της Βαλένθια με 3-0.

Ρεάλ: Πέταξε ξανά το μπαλάκι στη Μπαρτσελόνα (vid)

Στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχθηκε στο στάδιο “Αλφρέντο Ντι Στέφανο” την Βαλένθια. H “βασίλισσα” κινδύνεψε στο πρώτο ημίχρονο αλλά τελικά κατάφερε με πειστική εμφάνιση στο 2ο να κερδίσει τις “νυχτερίδες” με 3-0. Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Καρίμ Μπενζεμά με 2 γκολ. Αυτή η νίκη έφερε ξανά τη Ρεάλ 2 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Την ίδια ώρα, η Βαλένθια παρέμεινε 8η, ένα βαθμό πίσω από την Βιγιαρεάλ.

Η πρώτη φάση του αγώνα έπεσε στα πόδια του Εντέν Αζάρ στο 11ο λεπτό. Σε μία σπουδαία κόντρα επίθεση, ο Μπενζεμά τροφοδότησε τον Βέλγο αλλά ο Σίλεσεν του αρνήθηκε το γκολ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πίεζε ενεργητικά σε όλο το πρώτο ημίχρονο μένοντας εκτεθειμένη πίσω. Η Βαλένθια επιχείρησε να το εκμεταλλευτεί αυτό στο 14. Ο Μάξι Γκόμεζ με φοβερή ενέργεια πάσαρ κάθετα για τον Ροντρίγκο Μορένο αλλά το πλασέ του Ισπανού σταμάτησε στο δοκάρι. 7 λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης σκόραρε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

https://twitter.com/goal/status/1273716895921983489

Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν φοβερός με τις 2 ομάδες να είναι πολύ επικίνδυνες στους ανοιχτούς χώρους. Στο 29ο λεπτό ο Καρβαχάλ χάρη στην ταχύτητα του και αφού κέρδισε την κόντρα από τον Γκάγια πάτησε στην αντίπαλη περιοχή, αναγκάζοντας το Σίλεσεν σε μία ακόμα απόκρουση.

Από το 30ο λεπτό και έπειτα, Ρεάλ είχε το έλεγχο του παιχνιδιού αλλά έβρισκε μπροστά της μία οργανωμένη αντίπαλη άμυνα. Οι “μερένχες” επιχείρησαν πολλά σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Σίλεσεν ήταν πάντοτε σε ετοιμότητα.

Η Βαλένθια απείλησε ξανά στο 43΄με το μακρινό σουτ του Κοντόγκμπια. Ο Κουρτουά, όμως, δήλωσε παρών απομακρύνοντας τον κίνδυνο.

Έπνιξε τη Βαλένθια στην επανάληψη

Οι “νυχτερίδες” στην 2ο 45λεπτο οπισθοχώρησαν στο δικό τους μισό, με αποτέλεσμα να έχουν παθητικό ρόλο στο παιχνίδι. Η υπομονή του Ζιντάν στα ίδια πρόσωπα ανταμείφθηκε στο 61ο λεπτό. Σε μία ακόμη άριστη αντεπίθεση, η Ρεάλ σκόραρε με τον Αζάρ να μοιράζει και τον Μπενζεμά με ψύχραιμο πλασέ να ανοίγει το σκορ.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Αζάρ έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0. Ωστόσο, καλή κυκλοφορία της μπάλας από πλευράς Ρεάλ της έφερε ένα ακόμη γκολ στο 75΄. Την ασίστ μοίρασε με εξαιρετικό τρόπο από την αριστερή πλευρά ο Μεντί. Ο Ασένσιο έγραψε το 2-0 στην πρώτη του συμμετοχή στο ισπανικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν μετά από το πολύμηνο τραυματισμό του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αλάνθαστη στο δεύτερο ημίχρονο και πετούσε φωτιές στις αντεπιθέσεις. Έτσι προήλθε και το τρίτο γκολ της στο 86΄με τον Ασένσιο να πασάρει στον Μπενζεμά και τον Γάλλο να σκοράρει ένα από τα καλύτερα τέρματα της καριέρας του και το 16ο στη φετινή La Liga.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ. Ας σημειωθεί ότι η Βαλένθια έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Καν Ζι με απευθείας κόκκινη για χτύπημα στο Σέρχιο Ράμος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ