Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ατλέτικο είπε «όχι» σε πρόταση 150 εκατ. ευρώ για τον Ζοάο Φέλιξ!
Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο είπε «όχι» σε πρόταση 150 εκατ. ευρώ για τον Ζοάο Φέλιξ!

Η Ατλέτικο δεν θέλει να... χάσει τον Ζοάο Φέλιξ και το έδειξε με το πλέον ξεκάθαρο τρόπο!

20.06.2020 | 00:20

Αν μη τι άλλο ο Ζοάο Φέλιξ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα μας απασχολούν για αρκετά χρόνια. Η ποιότητα του νεαρού άσου είναι αδιαμφισβήτητη και το έχει αποδείξει πολλάκις, τόσο με την φανέλα της Μπενφίκα, όσο και με αυτήν της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Πορτογάλος ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στην Μαδρίτη με την Ατλέτικο να βγάζει πολλά εκατομμύρια για να τον κάνει δικό της. Η διοίκηση και οι φίλαθλοι των Μαδριλένων θεωρούν πως ο 20χρονος μπορεί να είναι ο νέος ηγέτης της ομάδας.

Ο Σιμεόνε στηρίζει και με το παραπάνω τον νεαρό επιθετικό και θεωρεί πως έχει όλα τα φόντα για να φτάσει στην “ελίτ”.

Όμως όπως αποκαλύπτουν Μέσα από την Αγγλία. Τον περασμένο Ιανουάριο, ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ έκανε μια σούπερ προσφορά προς την Ατλέτικο για τον Πορτογάλο. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως έφτασε στα γραφεία της Ατλέτικο πρόταση…. 150 εκατ. ευρώ για τον Φέλιξ.

Πάντως, οι ροχιμπλάνκος δεν μπήκαν καν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων! Δείγμα του πόσο πολύ υπολογίζουν στον πρώην άσο της Μπενφίκα! Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του συλλόγου που προέβη σε αυτήν την προσφορά.

Ωστόσο… αγγλικά δημοσιεύματα θεωρούν πως η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα “κρύβεται” από πίσω! Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής όμως έχει ξεκαθαρίσει πως πρόθεση του είναι η παραμονή στην Μαδρίτη για αρκετά χρόνια.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version