ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Ρίχνει”έξυπνη βόμβα” για την επίθεσή της η Γιουβέντους!

Πρώτος και καλύτερος στη μεταγραφική λίστα της Γιουβέντους φαίνεται πως είναι ο Ραούλ Χιμένες της Γουλβς, όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ.

Ρίχνει”έξυπνη βόμβα” για την επίθεσή της η Γιουβέντους!

Η σεζόν για τη Γιουβέντους δεν πηγαίνει και τόσο καλά. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα για τους “μπιανκονέρι”, αλλά και σαφώς καλύτερα. Άλλωστε μιλάμε για την ομάδα που θέλει και “πρέπει” να τα σηκώνει όλα κάθε χρόνο. Ειδικά εντός των συνόρων.

Ήδη το σύνολο του Μαουρίτσιο Σάρι έχει χάσει σε δύο τελικούς. Στον έναν από τη Λάτσιο και στον άλλο από τη Νάπολι. Ήδη τα πρώτα “σύννεφα” πάνω από το Τορίνο μαζεύτηκαν και φαίνεται πως θα κάνουν καιρό για να φύγουν. Δεν είναι τυχαίο που ξεκίνησαν από τώρα τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια.

Δεν είναι, επίσης, τυχαίο που αυτά αναφέρουν πως η “Μεγάλη Κυρία” θέλει να ενισχυθεί επιθετικά. Πιο συγκεκριμένα οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν στη λίστα τους και μάλιστα πολύ ψηλά το όνομα του Ραούλ Χιμένες. Ο επιθετικός της Γουλβς κάνει πράγματα και θαύματα στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Μάλιστα, έχει φτάσει ήδη τα 14 τέρματα στο αγγλικό πρωτάθλημα. Κάτι που δεν είχε καταφέρει κανείς άλλος Μεξικανός παίκτης όλα αυτά τα χρόνια! Θέλει Ραούλ Χιμένες η Γιουβέντους

Δεν παίζει μόνη της για Χιμένες η Γιουβέντους!

Η επιθετική γραμμή της Γιουβέντους έχει μερικούς κορυφαίους παίκτες. Όμως, ακόμη και αυτοί “μπουκώνουν”. Γι’ αυτό το λόγο και ο Μαουρίτσιο Σάρι θέλει να φέρει στο Τορίνο έναν ποδοσφαιριστή με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Ο Ραούλ Χιμένες δεν μοιάζει σε τίποτα με αυτούς τους παίκτες που υπάρχουν ήδη στην ιταλική πόλη.

Είναι πολύ καλός και δυνατός στο εναέριο παιχνίδι. Ξέρει πως να χρησιμοποιεί το σώμα του και γενικότερα είναι εκείνος που θα φάει το “ξύλο” και θα κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά, ώστε να… φτιάξει τους συμπαίκτες του. Όλα αυτά τα στοιχεία δεν έχουν περάσει στα… ψιλά.

Γι’ αυτό το λόγο εκτός από τη Γιουβέντους τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνουν να… τσεκάρουν με τρόπο την περίπτωση του Μεξικανού σέντερ φορ. Μένει να δούμε ποια ομάδα θα κινηθεί πρώτη και πόσα θα “σκάσει” στους “λύκους” για χάρη του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ