ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ετοιμάζει μεγάλο “μπαμ” με Κουλιμπαλί η Λίβερπουλ!

Τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Καλιντού Κουλιμπαλί από τη Νάπολι φαίνεται πως έχει η Λίβερπουλ, όπως αναφέρουν αρκετά ιταλικά ΜΜΕ.

Ετοιμάζει μεγάλο “μπαμ” με Κουλιμπαλί η Λίβερπουλ!

Πέρυσι το καλοκαίρι η Λίβερπουλ δεν έκανε κάποια μεγάλη μεταγραφή. Αυτό μόνο κακό δεν έκανε στους “κόκκινους” όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος με τους παίκτες και το υλικό που είχε στα χέρια του. Πως να μην ήταν άλλωστε; Αυτοί οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και ανέβασαν τον ίδιο και το σύλλογο στην κορυφή της Ευρώπης.

Κάτι ανάλογο δεν αποκλείεται να συμβεί και εντός των συνόρων για τους “reds”. Χωρίς κάποιο μεταγραφικό “μπαμ”. Χωρίς να βγουν από τα ταμεία του συλλόγου τρελά χρηματικά ποσά. Αλλά δεν αποκλείεται αυτό να αλλάξει και σύντομα μάλιστα.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν πολλά ιταλικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με αυτά ο σύλλογος του Μερσεϊσάιντ έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Καλιντού Κουλιμπαλί. Ο έμπειρος στόπερ και φέτος κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Νάπολι, με αποτέλεσμα να έχει προσελκύσει τόσο το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ όσο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κουλιμπαλί

Τόσα πρέπει να δώσει για τον Κουλιμπαλί η Λίβερπουλ!

Η Νάπολι κατά καιρούς έχει βγάλει σπουδαίους παίκτες. Πολλούς εξ αυτών δεν τους ήξερε… κανείς. Μέχρι που πάτησαν το πόδι τους στην ιταλική ομάδα και έκαναν… όργια. Ένας από αυτούς είναι και ο Καλιντού Κουλιμπαλί. Ο Αφρικανός στόπερ χρόνο με το χρόνο γίνεται ολοένα και καλύτερος.

Μάλιστα, όπως έχουν κάνει γνωστό ιταλικά ΜΜΕ ο ίδιος δεν επιθυμεί να παραμείνει στους “παρτενοπέι”. Μιας και πιστεύει πως ήρθε και για εκείνον το πλήρωμα του χρόνου, θέλοντας να κυνηγήσει κάτι καλύτερο. Κάτι που θα εξελίξει και τον ίδιο. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι μία από τις επιλογές του με τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι έτοιμες να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για χάρη του. Πόσο;

Οι Άγγλοι θα χρειαστούν να βγάλουν από τα ταμεία τους περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ. Μιας και με τόσα θα μπει στην… κουβέντα της μεταγραφής ο πρόεδρος της Νάπολι, Ντε Λαουρέντις. “Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες μας. Δεν πρόκειται να φύγει με λιγότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ και δεν πρόκειται να μπούμε στην κουβέντα της αποχώρησής του για ένα χρηματικό ποσό με 60 εκατομμύρια ευρώ”, ήταν πριν από μερικές ημέρες τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ