ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν θέλει Σανέ, αλλά δεν το… δείχνει!

Οι άνθρωποι της Μπάγερν Μονάχου έχουν στη λίστα των μεταγραφών τους το όνομα του Λερόι Σανέ, όμως, δεν δείχνουν να βιάζονται για να τον αποκτήσουν.

Η Μπάγερν θέλει Σανέ, αλλά δεν το… δείχνει!

Εδώ και πολύ καιρό ήταν γνωστό. Το μόνο που έλειπε ήταν η επιβεβαίωση. Αυτή ήρθε δια στόματος Πεπ Γκουαρντιόλα ότι ο Λερόι Σανέ δεν πρόκειται να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Γερμανός εξτρέμ είχε προτάσεις. Κάθε άλλο μάλιστα. Και την εποχή που ήταν τραυματίας, αλλά και πιο μετά.

Οι “πολίτες” τον ήθελαν για πολλά χρόνια ακόμη στο “Έτιχαντ”. Ωστόσο, εκείνος είχε διαφορετικούς στόχους και όνειρα. Γι’ αυτό το λόγο και απέρριψε δύο φορές τις ισάριθμες προτάσεις που του έγιναν, ώστε να παραμείνει στην αγγλική ομάδα.

Πλέον όλα δείχνουν ένα σύλλογο. Την Μπάγερν Μονάχου. Οι φήμες έχουν οργιάσει τους τελευταίους μήνες. Παρόλα αυτά οι Βαυαροί θα πρέπει να βάλουν αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη για χάρη του. Μιας και ο Σανέ έχει συμβόλαιο ως το επόμενο καλοκαίρι. Κάτι που σημαίνει πως δεν μπορεί να φύγει ως τότε. Θα πάει στην Μπάγερν Μονάχου ο Λερόι Σανέ;

Θέλει (τσάμπα) τον Σανέ η Μπάγερν!

Το θέμα που προκύπτει από εδώ και πέρα είναι ένα. Και μάλιστα πολύ απλό. Η Μπάγερν Μονάχου πρέπει να κινηθεί άμεσα, δηλαδή φέτος το καλοκαίρι, για την αγορά του Λερόι Σανέ, κάτι που σημαίνει πως θα κληθεί να βγάλει πολλά εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της; Ή θα πρέπει να περιμένει μέχρι το επόμενο, ώστε να τον αποκτήσει χωρίς να δώσει ούτε ένα ευρώ στους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι;

Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι… νεότερο. Και τα δύο σενάρια μοιάζουν να έχουν ίδιες πιθανότητες να συμβούν. Αν και οι τελευταίες δηλώσεις του Όλιβερ Καν μπορεί να ερμηνευτούν με πολλούς τρόπους.

“Τις τελευταίες ημέρες έχουμε μιλήσει μεταξύ μας όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό και τι πρόκειται να συμβεί. Είναι δύσκολοι οι καιροί. Πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί και… σφιχτοί, γιατί πολλά μπορούν να συμβούν και να βγούμε εκτός πλάνου και προϋπολογισμού. Απ’ όσο ξέρω ο Σανέ έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι γι’ ακόμη ένα χρόνο. Οπότε δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω σε αυτό το κομμάτι”, τα λόγια του πρώην γκολκίπερ της Μπάγερν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ