ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

Ανένδοτη η Νάπολι για Κουλιμπαλί – Μοιράζει… άκυρα στα μεγαθήρια

O Καλιντού Κουλιμπαλί είναι το νούμερο ένα περιουσιακό στοιχείο της Νάπολι, κάτι που αυτόματα σημαίνει πως οι «Παρτενοπέι» δεν θα χαριστούν σε κανέναν.

Ανένδοτη η Νάπολι για Κουλιμπαλί – Μοιράζει… άκυρα στα μεγαθήρια

Βρίσκεται στον ιταλικό νότο τα τελευταία έξι χρόνια. Από τη πρώτη στιγμή κατάφερε να ξεχωρίσει με τη παρουσία του κερδίζοντας με το σπαθί του ηγετικό ρόλο στην άμυνα. Ο λόγος για τον Σενεγαλέζο, Καλιντού Κουλιμπαλί, ένα από τους καλύτερους αμυντικούς του πλανήτη. Η Νάπολι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να τον έχει στο δυναμικό της. Οι «Παρτενοπέι» όλα αυτά τα χρόνια έχουν μάθει να ξεκινούν και να τελειώνουν υπολογίζοντας τον 29χρονο «βράχο».

Τα τελευταία δύο καλοκαίρια το όνομα του Κουλιμπαλί έχει περιέλθει στις μεταγραφικές λίστες αρκετών «μεγάλων» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Όλες οι προσπάθειες των επίδοξων μνηστήρων ως τώρα έχουν πέσει στο κενό, με τους Ιταλούς να αντιστέκονται σθεναρά. Οι «Παρτενοπέι» δεν είναι αρνητικοί να παραχωρήσουν τον παίκτη, ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει να ικανοποιηθούν πλήρως στο οικονομικό σκέλος. Ο Καλιντού Κουλιμπαλί με χρώματα της Νάπολι

Βασική τους απαίτηση οι υποψήφιοι να μπουν σε συζητήσεις γνωρίζοντας πως ο παίκτης δεν πωλείται για λιγότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ. Το νούμερο για την ώρα δείχνει αρκετά δύσκολο στο να τεθεί στο τραπέζι, ωστόσο οι Ιταλοί δεν δείχνουν να ιδρώνουν. Το συμβόλαιο του Κουλιμπαλί με την Νάπολι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, έτσι η Νάπολι δεν έχει κανέναν λόγο να βιάζεται.

Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ «πρεσάρουν» τη Νάπολι

Όπως αναφέρει η Corriere dello Sport δύο είναι οι σύλλογοι, οι οποίοι για την ώρα έχουν δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τον Σενεγαλέζο άσσο. Ο λόγος για τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και οι δύο ομάδες για την ώρα δεν έχουν καταφέρει να πλησιάσουν οι απαιτήσεις της Νάπολι.

Στο Μέρσεισαιντ, ο Γιούργκεν Κλοπ επιθυμεί διακαώς να πλαισιώσει τον Φαν Ντάικ με έναν εξίσου ποιοτικό αμυντικό. Ο Γερμανός τεχνικός έχει δώσει το «πράσινο φως» προκειμένου η Λίβερπουλ να διαπραγματευτεί την απόκτηση του Κουλιμπαλί. Οι «Κόκκινοι» όπως αναφέρουν οι Ιταλοί για την ώρα βρίσκονται αρκετά μακριά από τα θέλω της Νάπολι. Η πρόταση των Βρετανών δεν ξεπερνά τα 70 εκατομμύρια ευρώ, νούμερο που στον ιταλικό νότο δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία αξιολόγησης.

Από την άλλη υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δείχνουν πιο ζεστοί από τη Λίβερπουλ στις διαπραγματεύσεις, όμως απέχουν εξίσου αρκετά από το ιδανικό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ