Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μουρίνιο: “Μακάρι να είχα τέτοια… προβλήματα” (vid)
Video Hμέρας

Μουρίνιο: “Μακάρι να είχα τέτοια… προβλήματα” (vid)

Ιδιαίτερα ευδιάθετος ήταν ο τεχνικός της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο, σε συνέντευξη Τύπου, μιας και θα έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους μετά από καιρό.

22.06.2020 | 17:51

Δεν είναι απλός άνθρωπος ο Ζοσέ Μουρίνιο. Τα θέλει όλα δικά του. Συνέχεια. Αυτός είναι. Δεν γίνεται να υπάρξει κάτι άλλο. Κάτι ενδιάμεσο. Να βάλει νερό στο κρασί του. Είτε τον μισείς για όλα όσα εκπροσωπεί, είτε τον λατρεύεις.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Πορτογάλος τεχνικός έχει μετατρέψει κάποια συνέντευξη Τύπου σε one man show. Σε όποια ομάδα και αν βρισκόταν. Η αλήθεια είναι ότι όσο είναι στην Τότεναμ έχει -κάπως- καταλαγιάσει. Είναι πιο ήπιων τόνων. Ίσως επειδή ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί 100%.

Ίσως γιατί και η αγωνιστική πραγματικότητα δεν τον βοήθαγε. Δεν το έδινε πάτημα. Μέχρι και το απόγευμα της Δευτέρας (22/6). Ο Μουρίνιο μίλησε για το επερχόμενο ματς των “πετεινών” Γουέστ Χαμ και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσε να σταματήσει να χαμογελάει. Ο λόγος; Θα έχει και πάλι όλους τους παίκτες στα χέρια του μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Και τώρα ποιος τον πιάνει!

Γελάνε και τα… μουστάκια του Μουρίνιο!

Στην Τότεναμ τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά ή τόσο εύκολα όσο θα τα περίμενε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Το ρόστερ δεν είναι τόσο μεγάλο, όσο ήταν σε άλλες ομάδες που είχε βρεθεί. Οι απουσίες είναι πολλές και αυτό επηρεάζει την εικόνα και την αποτελεσματικότητα του συλλόγου.

Όχι, όμως, και στο επερχόμενο ματς με τη Γουέστ Χαμ. Το ιατρικό επιτελείο ενημέρωσε τον “special one” ότι μπορεί να υπολογίζει στον Λούκας Μόουρα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Παράλληλα, επιστρέφει και ο Ντέλε Άλι από την τιμωρία του. Δύο παραπάνω παίκτες. Δύο παραπάνω επιλογές για τον έμπειρο προπονητή.

“Για πρώτη φορά έχω τόσο… μεγάλο πρόβλημα. Δεν θα ξέρω ποιους παίκτες να βάλω. Ωστόσο, αυτό είναι το καλύτερο πρόβλημα που μπορεί και θέλει να έχει κάποιος προπονητής στην καριέρα του. Η επιστροφή του Μόουρα και του Ντέλε είναι κάτι πολύ καλό. Μιλάμε για δύο παραπάνω επιλογές που μας δίνουν περισσότερες επιλογές”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Μουρίνιο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version