ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

“Ο Ντε Χέα δεν είναι πια αξιόπιστος”

Ο παλαίμαχοςάσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ, σχολίασε το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Ντε Χέα μετά το Μουντιάλ του 2018.

“Ο Ντε Χέα δεν είναι πια αξιόπιστος”

Ο Νταβίντ Ντε Χέα δεν είναι ο ίδιος τερματοφύλακας από το Μουντιάλ του 2018 και έπειτα σύμφωνα με τον παλαίμαχο άσο της Γιουνάιτεντ και τηλεσχολιαστή, Γκάρι Νέβιλ. Ο Ισπανός γκολκίπερ πράγματι κάνει αρκετά λάθη που κοστίζουν στην ομάδα του. Η πιο πρόσφατη ήταν αυτή κόντρα στην Τότεναμ. Μετά από όμορφη ενέργεια του Μπεργκβάιν, ο Ντε Χέα δε μπόρεσε να μπλοκάρει ένα σουτ που για τα δικά του στάνταρ δεν ήταν κάτι μη αποκρούσιμο. Ο τρόπος που έβαλε το χέρι του δείχνει την έλλειψη αυτοπεποίθησης του.

Ο Ρόι Κιν πρόσφατα του άσκησε δριμεία κριτική ενώ ο Σόλσκιερ τον υπερασπίστηκε. Ο Γκάρι Νέβιλ μέσω του  Gary Neville Podcast απέδωσε τη μειωμένη απόδοσή του στο πλήγμα που δέχθηκε πνευματικά μετά το κακό Μουντιάλ που πραγματοποίησε το 2018.

“Ήταν ο μόνος παίκτης της Γιουνάιτεντ στον οποίο μπορούσες να βασιστείς τα τελευταία 4 χρόνια αλλά δεν είναι ο ίδιος πια. Δεν είναι ο ίδιος εδώ και αρκετό καιρό. Όταν πέφτει η φόρμα κάποιου για 6 μήνες είναι ένα σήμα. Όταν, όμως, αυτό συνεχίζεται για ένα χρόνο αρχίζεις να ανησυχείς. Όταν συνεχίζεται για 2 χρόνια γίνεται πιο μόνιμο. Η κατάσταση που βρίσκεται τώρα εκπροσωπεί τη φόρμα του. Κάνει πολλά λάθη. Λάθη που δε θα έκανε ποτέ. Ήταν πάντοτε κάποιος στον οποίο μπορούσες να βασιστείς. Είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Τα πόδια, τα χέρια και το σώμα είναι τα ίδια. Πρέπει να φταίει το μυαλό. Η υποδοχή που έλαβε στην Ισπανία πρέπει να τον επηρέασε. Γιουχαίστηκε από τους φίλους της Ισπανίας όταν φορούσε το εθνόσημο. Στο Μουντιάλ του 2018 πραγματικά δυσκολεύτηκε και από τότε αμφιβάλλει για τον εαυτό του. Πνευματικά δεν είναι πια ο ίδιος”.

Ο Χέντερσον καραδοκεί

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πάντως, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να βλέπει έναν άλλο τερματοφύλακά της να τα πηγαίνει περίφημα στην ομάδα που αγωνίζεται ως δανεικός. Αναφερόμαστε φυσικά στον κίπερ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Ντιν Χέντερσον.

Αν και η επιστροφή του στη ο Μάντσεστερ την επόμενη σεζόν δεν είναι βέβαιη, ο Σόλσκιερ τον αποθέωσε πρόσφατα.

“ο Ντιν έχει κάνει περίφημες επιλογές τα τελευταία χρόνια και έχει αναπτυχθεί εντυπωσιακά. Το κοιτάμε αυτό όσον αφορά την επόμενη χρονιά αλλά ακόμα δεν έχουμε πάρει απόφαση. Αυτή η σεζόν του έδωσε πολύτιμες εμπειρίες. Βοήθησε τον εαυτό του με καλές εμφανίσεις και απέδειξε ότι θα είναι το νούμερο 1 της Αγγλίας και της Γιουνάιτεντ κάποτε στο μέλλον”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ