ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ζιντάν: «Με ενοχλεί που μιλάμε συνέχεια για τους διαιτητές»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θεωρεί πως η ομάδα του πήρε δίκαια το τρίποντο κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ. Μάλιστα, εξέφρασε και την δυσφορία του για όσα έχουν γραφτεί...

Ζιντάν: «Με ενοχλεί που μιλάμε συνέχεια για τους διαιτητές»

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μια σπουδαία νίκη στην έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ (2-1), μια νίκη που την ανέβασε στην κορυφή της Λα Λίγκα! Πλέον οι Μαδριλένοι κρατούν την τύχη στα χέρια τους και πλέον είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Κάτι που γνωρίζει και ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι είχαν αρκετά παράπονα από την διαιτησία. Μάλιστα, τα Καταλανικά Μέσα άσκησαν έντονη κριτική στον ρέφερι του ματς, καθώς θεωρούν πως οι αποφάσεις του έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να πάρει το τρίποντο η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν. Συγκεκριμένα, υπάρχουν έντονες αντιδράσεις σχετικά με το πέναλτι που δόθηκε στη Ρεάλ, όσο και για την φάση του δεύτερου γκολ. O Ζιντάν μίλησε

Ο Γάλλος τεχνικός της Ρεάλ, μίλησε στην ισπανική AS, τονίζοντας πως είναι… ενοχλητικό να ασχολούνται όλοι με την διαιτησία. Αντιθέτως, υποστήριξε πως οι μερένχες άξιζαν την νίκη, βάσει της αγωνιστικής εικόνας τους. 

«Αυτό που με ενοχλεί αρκετά, είναι πως στο τέλος μιλάμε πάντα για τους διαιτητές. Φαίνεται πως δεν έχουμε κάνει τίποτα καλό στον αγωνιστικό χώρο και αυτό δεν είναι σωστό. Αλλά από την πλευρά μας δεν πρόκειται να συνεχίσουμε αυτές τις συζητήσεις. Εμείς πήραμε την νίκη… εντός του αγωνιστικού χώρου και νομίζω πως την αξίζαμε», τόνισε.

Υπάρχει καθαρό πέναλτι στην πρώτη φάση, ενώ στο δεύτερο γκολ νομίζω πως ο Μπενζεμά δεν την βρίσκει με το χέρι. Αυτά όμως είναι ζητήματα που αφορούν τους διαιτητές και δεν θέλω να εμπλέκομαι σε αυτά. Κάνουν απλά την δουλειά τους. Πρέπει να τους σεβαστώ και εγώ σκέφτομαι μόνο όσα έκανε η ομάδα μου», είπε ο Ζιντάν.

Είναι μια νίκη που αξίζαμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Ήταν μια νίκη, τρεις βαθμοί σε μια αρκετά δύσκολη έδρα. Ήταν ένα περίπλοκο ματς. Παίξαμε καλά όμως και δημιουργήσαμε πάρα πολλές φάσεις. Όμως είδατε πως στα τελευταία 10-15 λεπτά το ματς δυσκόλεψε. Αλλά στο τέλος τα καταφέραμε και φύγαμε με μια σημαντική νίκη, που αξίζαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος τεχνικός.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ