ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μία Γιουνάιτεντ υπάρχει μόνο στην Αγγλία (vid)

H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε άνετα με 3-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εντός έδρας, παίζοντας θεαματικό ποδόσφαιρο σε μεγάλα διαστήματα.

Μία Γιουνάιτεντ υπάρχει μόνο στην Αγγλία (vid)

Στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο “Ολντ Τράφορντ”. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέδειξε την καθολική της ανωτερότητα από το πρώτο λεπτό, με αποτέλεσμα να κερδίσει εύκολα με 3-0. Έτσι, έφτασε στο -2 από την τέταρτη Τσέλσι, η οποία έχει έναν αγώνα λιγότερο ενώ η Σέφιλντ είδε τη διαφορά της από τους “κόκκινους διαβόλους” να αυξάνεται στους 5 βαθμούς.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν άργησε να βρει δίχτυα. Μόλις στο 7ο λεπτό, ο Ράσφορντ ξέφυγε εύκολα από τον προσωπικό του αντίπαλο και γύρισε για τον Μαρσιάλ στη μικρή περιοχή. Ο Γάλλος δεν είχε πρόβλημα με προβολή να πετύχει το 10ο γκολ του στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Το γρήγορο αυτό γκολ έδωσε μία ψυχολογική ώθηση στους γηπεδούχους, οι οποίοι κυκλοφορούσαν άνετα τη μπάλα. Έφτασαν μία ανάσα, μάλιστα, από το 2-0 στο 13. Ωστόσο μετά την καλά εκδηλωμένη αντεπίθεση, ο Ράσφορντ δεν μπόρεσε υπό πίεση μεν αλλά σχεδόν προ κενής εστίας δε να σκοράρει. 3 λεπτά αργότερα, το φάουλ του Φερνάμτεζ έδιωξε σε κόρνερ ο Μουρ.

Μετά το cooling break, οι φιλοξενούμενοι φάνηκε να αφυπνίζονται σε ένα βαθμό. Έτσι, κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο, κερδίζοντας κάποια κόρνερ αλλά χωρίς να καταφέρουν να απειλήσουν.

H Γιουνάιτεντ ευτύχησε να πετύχει και δεύτερο γκολ πριν κλείσει το ημίχρονο. ‘Εχοντας φορτώσει την αντίπαλη περιοχή, και μετά από πολλές πάσες έξω από αυτήν, ο Γουάν Μπισάκα γύρισε για το Μαρσιάλ, ο οποίος διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και αυτά της ομάδας του στο 43ο λεπτό.

https://twitter.com/utdreport/status/1275865861430091789

Καθολική υπεροχή και στην επανάληψη

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα δεν άλλαξε. Η επιθετικότητα της Γιουνάιτεντ συνεχίστηκε με τον Γκρινγουντ να αστοχεί για λίγο στο 55΄.

Όσο κυλούσαν τα λεπτά, ο ρυθμός έπεφτε, με τους “κόκκινους διαβόλους” να κυκλοφορούν άνετα τη μπάλα. Από την άλλη πλευρά, οι “λεπίδες” έμοιαζαν να έχουν συμβιβαστεί με την ήττα, καθώς και οι 11 παίκτες αμύνονταν πίσω από τη μπάλα.

Η επιθετική τριάδα των Ράσφορντ, Μαρσιάλ και Φερνάντεζ βρίσκονταν με κλειστά μάτια και δημιουργούσαν τεράστια προβλήματα στη Σέφιλντ.

Μετά από δικό τους συνδυασμό επιτεύχθηκε το 3-0 στο 75ο λεπτό. Ο Μαρσιάλ πέτυχε χατ-τρικ μετά από την κάθετη του Ράσφορντ. Αυτό ήταν και το πρώτο χατ-τρικ παίκτη της Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ για πρώτη φορά μετά από αυτό που είχε πετύχει ο Φαν Πέρσι το 2013.

Στο 89ο λεπτό, ο Οντιόν Ιγκάλο έχασε σημαντική ευκαιρία να σκοράρει όταν του έφυγε το κοντρόλ από ευνοϊκή θέση. ‘Έτσι έμεινε μέχρι τέλους αυτό το σκορ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ