ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Ο διάδοχος του Σίλβα βρέθηκε και είναι ήδη στο ρόστερ!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για τον Φιλ Φόντεν, τον αποθέωσε και μάλιστα τον έχρισε διάδοχο του Νταβίντ Σίλβα - Έβαλε ψηλά τον πήχη.

Ο διάδοχος του Σίλβα βρέθηκε και είναι ήδη στο ρόστερ!

Η Μάντσεστερ Σίτι μετά από μία 10ετία πρέπει να αποχωριστεί τον Νταβίντ Σίλβα. Ο Ισπανός πήρε μεταγραφή στους πολίτες από τη Βαλένθια κα αμέσως δέθηκε με το κλαμπ, έδειξε την ποιότητά του και ρίζωσε στο Μάντσεστερ. Μετά από άκρως επιτυχημένη καριέρα στο νησί, έχει αποφασίσει να αποχωρήσει ώστε να βιώσει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. Η απόφαση είναι ειλημμένη και μάλιστα ο Σίλβα είναι πιθανό να μετακομίσει στην Αμερική και την ομάδα του Ντέβιντ Μπέκαμ.

Η Σίτι πρέπει να καλύψει το τεράστιο κενό που αφήνει πίσω του ο ποδοσφαιριστής, αλλά από ότι φαίνεται, το έχει ήδη κάνει. Μάλιστα, χωρίς να χρειάζεται να δαπανήσει ούτε ένα ευρώ, αφού ο αντικαταστάτης είναι ήδη στο ρόστερ της. Σύμφωνα με τον Γκουαρντιόλα, αυτός δεν είναι άλλος από τον Φόντεν.

Ο νεαρός μέσος πέτυχε χθες δύο γκολ και αυτό ανάγκασε τον Καταλανό προπονητή να τον χρίσει διάδοχο του Νταβίντ Σίλβα στους «πολίτες». Ο Πεπ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη του, κάτι που έχει κάνει και στο παρελθόν. Από ότι φαίνεται, τώρα ο Φόντεν είναι έτοιμος να πάρει τη μεγάλη ευκαιρία. Ο διάδοχος του Σίλβα βρέθηκε και είναι ήδη στο ρόστερ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πεπ

«Στο τέλος της σεζόν θα φύγει από την ομάδα ο Νταβίδ Σίλβα μετά από δέκα χρόνιας μεγάλης προσφοράς. Είπα στη διοίκηση πως δεν πρόκειται να πάρω κάποιον άλλο παίκτη στη θέση του, καθώς πρέπει να επενδύσουμε στον Φόντεν», ανέφερε ο Γκουαρντιόλα στο BBC και πρόσθεσε:

«Ο Φιλ είναι σπουδαίο ταλέντο και από τη νέα σεζόν θα έχει περισσότερο αγωνιστικό χρόνο. Είμαι σίγουρος πως πρόκειται για παίκτη, που για τα επόμενα δέκα χρόνια θα κάνει μεγάλα πράγματα».

Να θυμίσουμε ότι ο προπονητής της Σίτι, είχε κάνει και στο παρελθόν το καλύτερο “κομπλιμέντο” που θα μπορούσε να κάνει ένας προπονητής. Τον είχε χαρακτηρίσει ως το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει προπονήσει ποτέ. Μάλλον ήρθε η ώρα να το αποδείξει κιόλας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ