ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Τσεκάρει και Έντισον Καβάνι η Μπαρτσελόνα!

Την περίπτωση του Έντισον Καβάνι εξετάζουν οι Καταλανοί, καθώς οι συζητήσεις με τον Λαουτάρο Μαρτίνες τραβάνε ανησυχητικά πολύ.

Τσεκάρει και Έντισον Καβάνι η Μπαρτσελόνα!

Στασιμότητα υπάρχει στο ζήτημα της μεταγραφής του Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός ασφαλώς αποτελεί τον πρώτο στόχο των “μπλαουγκράνα” για την ενίσχυση της επίθεσης, αλλά δυστυχώς για την ομάδα δεν προκύπτουν θετικές εξελίξεις. Αυτό την ωθεί να εξετάζει πιθανές εναλλακτικές λύσεις, με τον Έντισον Καβάνι να είναι το νέο όνομα στη λίστα της ομάδας. Έντισον Καβάνι

Δεν μένει ούτε μέρα παραπάνω στην Παρί ο Ουρουγουανός

Παρελθόν αποτελεί ουσιαστικά από τους πρωταθλητές Γαλλίας ο Έντισον Καβάνι. Το συμβόλαιο του τελειώνει στο τέλος του μήνα, αλλά ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα αγωνιστεί στα υπόλοιπα ματς της ομάδας. Η ομάδα έχει προκριθεί στους “8” του Τσαμπιονς Λιγκ και στον τελικό του κυπέλλου. Θα διεκδικήσει όμως τα εν λόγω τρόπαια χωρίς τον έμπειρο άσο στη σύνθεση της.

Ο 33χρονος ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όντας ελεύθερος και με πολύ προσιτό κόστος είναι λογικό να έχει πολλές προτάσεις. Είναι άλλωστε ένα από τα μεγαλύτερα κανόνια της Ευρώπης. Μέχρι στιγμής η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Ίντερ είναι αυτές που έχουν δείξει πιο ζεστό ενδιαφέρον.

Πλέον όμως φαίνεται πως στο κόλπο της απόκτησής του μπαίνει και η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί διαπραγματεύονται εδώ και καιρό με την Ίντερ για την αγορά των δικαιωμάτων του Λαουτάρο Μαρτίνες. Όμως, δεν τα έχουν βρει με τους “νερατζούρι” και η στάση της ιταλικής ομάδας δείχνει πως δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο. Για να υλοποιηθεί η μεταγραφή, οι “μπλαουγκράνα” θα πρέπει να ξηλωθούν και να δώσουν τη ρήτρα των 111 εκατομμυρίων του παίκτη. Κάτι που δεν πρόκειται να γίνει, λόγω της δύσκολης κατάστασης των οικονομικών τους.

Επομένως, θα πρέπει να κοιτάξουν και άλλες λύσεις, με χαμηλότερο οικονομικό κόστος. Ο Καβάνι είναι σίγουρα μία τέτοια περίπτωση, με την οποία μάλιστα η Μπαρτσελόνα δεν θα χάσει σε ποιότητα. Στα συν του παίκτη είναι και το ότι ξέρει και μπορεί να συνεργαστεί με τον Λουίς Σουάρες, καθώς το έχουν κάνει με μεγάλη επιτυχία στην εθνική ομάδα της χώρας τους. Για την ώρα όμως το ενδιαφέρον των Καταλανών είναι σε φιλολογικό επίπεδο. Όμως, όσο δεν προχωράει το ντιλ για τον Λαουτάρο Μαρτίνεθ, τότε ο -σύντομα- πρώην αστέρας της Παρί θα κερδίζει πόντους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ