ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Χάμες: «Γιατί δεν παίζω; Μακάρι να ήξερα…»

Ο Χάμες Ροντρίγκες δήλωσε... πως ούτε ο ίδιος γνωρίζει για ποιον λόγο δεν έχει ενεργό ρόλο στη Ρεάλ Μαδρίτης από το Ζιντάν.

Χάμες: «Γιατί δεν παίζω; Μακάρι να ήξερα…»

Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι ένας ποδοσφαιριστής με τεράστια ποιότητα. Ωστόσο, ο ίδιος δεν έχει κάνει την καριέρα που περίμενε. Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια έχει χάσει την θέση του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι δεν τον εμπιστεύονται αν και… είχε ενεργό ρόλο τα πρώτα του χρόνια στο Μπερναμπέου.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν όμως δεν υπολογίζει τον έμπειρο άσο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός στην Μπάγερν Μονάχου. Φέτος αποφασίσθηκε να παραμείνει στη Μαδρίτη, ωστόσο για μια ακόμα σεζόν είχε… συμπληρωματικό ρόλο και ήταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Ενδεικτικό το γεγονός πως αγωνίστηκε μόλις σε 8 αναμετρήσεις του ισπανικού πρωταθλήματος, σκοράροντας μία φορά. Ο Χάμες

Το συμβόλαιο του με τους Μαδριλένους λήγει το καλοκαίρι του 2021 και… θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του. Ο Χάμες παραχώρησε συνέντευξη σε ισπανικό Μέσο, δείχνοντας την… δυσαρέσκεια του, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει για ποιον λόγο δεν… αγωνίζεται! 

«Το γιατί δεν παίζω είναι μια πάρα πολύ καλή ερώτηση. Ωστόσο δεν γνωρίζω για ποιον λόγο. Μακάρι να ήξερα. Όταν κερδίζεις τίτλους με ποδοσφαιριστής που σε έχουν εμπιστευτεί, είναι δύσκολο να αλλάξει αυτό. Επίσης, όταν δεν σου δίνει λεπτά συμμετοχής ο προπονητής σου, τότε γίνεται ακόμα πιο δύσκολο το να προσαρμοστείς. Είναι περίπλοκο το να μπορέσεις να δείξεις καλά πράγματα αν αγωνίζεσαι λίγα λεπτά σε κάθε αναμέτρηση. Δεν μπορείς να δείξεις… τις ικανότητες σου. Αυτοί που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο γνωρίζουν πολύ καλά το τι εννοώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος άσος των «μερένχες».

«Πολλά πράγματα λέγονται και γράφονται για εμένα και τα περισσότερα από αυτά είναι ψέμματα. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο όμως είναι πως αμφισβητούν τον επαγγελματισμό μου. Αυτό δεν το δέχομαι. Είμαι επαγγελματίας και για αυτό έχω φτάσει εδώ που έχω φτάσει. Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν και δουλεύουν μαζί μου το ξέρουν πολύ καλά. Προπονούμαι αρκετά, καθημερινά. Προσέχω τον εαυτό μου και πάντα θέλω να βελτιώνομαι», είπε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ