ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Έτσι… το γλέντησε μέσα στο Παρίσι η Μπορούσια Ντόρτμουντ! (vid)
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Διώχνει ξανά τον Φάτι και έχει βρει ήδη ομάδα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

“Ζαχαρώνει” Γκέτσε η Ατλέτικο Μαδρίτης

Τον Γερμανό μεσοεπιθετικό έχει βάλει στο στόχαστρο ο Ντιέγκο Σιμεόνε για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής της Ατλέτικο Μαδρίτης.

“Ζαχαρώνει” Γκέτσε η Ατλέτικο Μαδρίτης

Ένα νέο όνομα μπαίνει στη μεταγραφική λίστα του Αργεντινού τεχνικού ενόψει καλοκαιριού. Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης σχεδιάζει από τώρα την επόμενη σεζόν και ο Γκέτσε είναι ένας παίκτης την περίπτωση του οποίου εξετάζει.

Έχει γίνει εύκολα αντιληπτό πως οι “ροχιμπλάνκος” επιζητούν την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Η άμυνα τους ως συνήθως καλά κρατεί, αλλά τη φετινή σεζόν η γραμμή κρούσης είναι άκρως απογοητευτική. Κάτι που έχει κι επίδραση άλλωστε και στη θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα της Λα Λίγκα. Ατλέτικο Μαδρίτης

Φθηνός και καλός ο Γερμανός

Σύντομα λήγει το συμβόλαιο του διεθνούς άσου με τη Ντόρτμουντ. Οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει για επέκταση και ο Γκέτσε αποχωρεί για δεύτερη και τελευταία φορά -ως παίκτης τουλάχιστον- από την ομάδα. Είναι ελεύθερος δηλαδή να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αυτό ανεβάζει αισθητά τη ζήτηση που υπάρχει για τις υπηρεσίες του. Σε ένα καλοκαίρι που τα κουκιά είναι μετρημένα για όλες τις ομάδες, οι πολυδάπανες μεταγραφές θα είναι απλά η εξαίρεση στον κανόνα. Ιδιαίτερα περιζήτητοι θα είναι οι παίκτες που δεν δεσμεύονται με συμβόλαιο, λόγω και του χαμηλού κόστους τους.

Ο Σιμεόνε λοιπόν έχει στρέψει το βλέμμα του στον Γκέτσε. Μπορεί ο Γερμανός άσος να μην είναι στα καλύτερά του, αλλά ο 50χρονος θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει λύσεις. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός δεν προορίζεται για βασικός, αλλά για να έρχεται από τον πάγκο. Μάλιστα, η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται να τον έχει προσεγγίσει και ήδη έχει κάνει την πρότασή της.

Η πλευρά του παίκτη λοιπόν έχει στα χέρια της την προσφορά των “ροχιμπλάνκος”, αλλά δεν βιάζεται κιόλας να απαντήσει. Υπάρχει επίσης και το ενδιαφέρον της Μίλαν, με την ιταλική ομάδα να πιέζει επίσης για την υπογραφή του. Για την ώρα οι δυο τους είναι οι κύριοι διεκδικητές του Γκέτσε, αλλά ο εκπρόσωπος του θα παίξει το παιχνίδι της υπομονής ώστε να παρουσιαστούν κι άλλες εναλλακτικές.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ