ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: 1-0 οι Τούρκοι με σουτ του Καχβετσί (vid)
Ίντερ: Ο μόνος παίκτης που μπορεί να πουληθεί το καλοκαίρι!
Τρελαμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, γέμισε το γήπεδο νωρίς νωρίς! (vids)
Οι Τούρκοι προκαλούν με κάθε τρόπο τους παίκτες του Ολυμπιακού! (vid)
Η Τσέλσι «οδεύει ολοταχώς» για την αφαίρεση βαθμών!
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Οι εκλεκτοί του Λουτσέσκου (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Άρσεναλ: Από μικρό κι από τρελό (λάθος) παίρνεις νίκη

Πέρασε από την έδρα της Σαουθάμπτον η Άρσεναλ, με τους πιτσιρικάδες της να της δίνουν το τρίποντο. Ακόμα ελπίζει για Ευρώπη ο Αρτέτα.

Άρσεναλ: Από μικρό κι από τρελό (λάθος) παίρνεις νίκη

Όσο χρειάστηκε εμφανίστηκε η Άρσεναλ στο Σεντ Μέρις Στάντιουμ για να πάρει τη νίκη με 2-0 κόντρα στη Σαουθάμπτον. Οι “κανονιέρηδες” πήραν ένα διπλό για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για Ευρώπη, ενώ παράλληλα ήταν και μία νίκη ψυχολογίας.

Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν δύο πιτσιρικάδες που έχουν βγει από τα σπλάχνα τους. Ενκετιά και Γουίλοκ ήταν εκεί που έπρεπε για να δώσουν ένα τρίποντο στην ομάδα τους. Το μηδέν κράτησε και η άμυνα των Λονδρέζων, κάτι που ως γνωστόν και δεν συνηθίζει

Μπήκε με όρεξη να αντιστρέψει το κλίμα

Αποφασισμένη μπήκε στο ματς η Άρσεναλ. Οι παίκτες του Αρτέτα ήταν αρκετά δραστήριοι και προσπάθησαν από νωρίς να ανοίξουν το σκορ. Λίγο έλειψε να το πετύχει ο Ομπαμεγιάνγκ στα πρώτα λεπτά. Ο Τίρνεϊ έβγαλε μία όμορφη μπαλιά, ο Γκαμπονέζος έσπασε το τεχνητό οφσάιντ, αλλά το πλασέ του βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Ό,τι δεν έκανε όμως ο 31χρονος, το  κατάφερε στο 20ο λεπτό ο Ενκετιά. Ο νεαρός Άγγλος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε το απίθανο λάθος του ΜακΚάρθι και σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Ένα γκολ ευγενική χορηγία του τερματοφύλακα των “Αγίων”. Ένα τέρμα πάντως που δεν άλλαξε πολλά στο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την υπεροχή χωρίς να υπάρχουν πολλές σπουδαίες φάσεις.

Κάθισε η ομάδα του Αρτέτα

Δεν κατάφερε να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο η Άρσεναλ και στο δεύτερο ημίχρονο. Η Σαουθάμπτον πήρε τον έλεγχο του αγώνα και πίεζε για την ισοφάριση. Δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ αλλά ο Εμιλιάνο Μαρτίνες της αρνήθηκε το γκολ σε δύο περιπτώσεις. Κράτησαν λοιπόν οι Λονδρέζοι και όταν χρειάστηκε χτύπησαν.

Ο Ομπαμεγιάνγκ εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων και κέρδισε την κόκκινη κάρτα του Στέφενς. Από το φάουλ αυτό προήλθε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Αρχικά, ο Λακαζέτ νικήθηκε αρχικά από το τοίχος και μετά από τον ΜακΚάρθι. Όμως, ο Γουίλοκ πήρε το “ριμπάουντ” και από κοντά έγραψε το τελικό 2-0.

Με αυτόν τον τρόπο η Άρσεναλ ανεβαίνει στους 43 βαθμούς και διατηρεί ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχει για την πρώτη εξάδα. Η Σαουθάμπτον μένει στους 37 και συνεχίζει να παραμένει αδιάφορη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ