ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Ορεξάτος έχει επιστρέψει στις προπονήσεις ο Ιγκουαΐν!

Με μεγάλη ευχαρίστηση βλέπει ο Μαουρίτσιο Σάρι την επιστροφή του Γκονσάλο Ιγκουαΐν στην αγωνιστική δράση ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Ορεξάτος έχει επιστρέψει στις προπονήσεις ο Ιγκουαΐν!

Συμπαίκτες και προπονητές του στη Γιουβέντους εντυπωσίασε με την επάνοδό του ο Αργεντινός επιθετικός. Ο Ιγκουαΐν είχε μείνει εκτός προπονήσεων τον τελευταίο καιρό λόγω τραυματισμού, αλλά πλέον δείχνει πανέτοιμος.

Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν πρέπει να περίμενε από τον 33χρονο να είναι τέρας φυσικής κατάστασης. Στην καραντίνα άλλωστε είναι βέβαιο πως δεν ήταν κι από τους παίκτες που τήρησαν τις οδηγίες γυμναστών και -κυρίως- διατροφολόγων. Οπότε, η παρουσία του στη χθεσινή προπόνηση ήταν μία ευχάριστη έκπληξη. Ιγκουαΐν

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα ενημέρωσης ο Ιγκουαΐν επέστρεψε φορτσάτος και ήταν ιδιαίτερα δραστήριος. Μάλιστα, είχε μεγάλη ρέντα και στο οικογενειακό δίτερμα, στο οποίο ήταν από τους καλύτερους. Τα νέα αυτά ασφαλώς είναι πολύ ευχάριστα για τον προπονητή του. Η Γιουβέντους δεν δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση, όπως φάνηκε και στα ματς του Κόπα Ιτάλια.

Απέναντι στη Λέτσε λοιπόν ο Σάρι θέλει να δει την ομάδα του να συνεχίσει από εκεί που έμεινε με τη Μπολόνια. Θα χρειαστεί βοήθεια κι από τους παίκτες που έλειπαν λόγω τραυματισμού. Ένας από αυτούς σίγουρα είναι και ο έμπειρος φορ, ο οποίος θα κληθεί να δώσει πολύτιμες ανάσες. Δεν θα μπορέσει ακόμα να ξεκινήσει ως βασικός, αλλά θα έρθει από τον πάγκο για να βοηθήσει κι αυτός την ομάδα στο απαιτητικό φινάλε του πρωταθλήματος.

Ευκαιρίες και για πολλούς πιτσιρικάδες

Με τόσα πολλά ματς ανά 3-4 μέρες, ο τεχνικός της Γιουβέντους ψάχνει λύσεις. Εκτός λοιπόν των παικτών που θα επιστρέψουν, σκέφτεται να δώσει ευκαιρίες και σε αρκετούς νεαρούς παίκτες της ομάδας. Πρώτος υποψήφιος, ο αρχηγός της ομάδας νέων, Ματέο Ανζολίν. Ο 20χρονος αγωνίζεται στ’ αριστερά και μπορεί να λειτουργήσει ως μπακ απ του Ματουιντί.

Κάθε ευκαιρία για ξεκούραση των αστεριών της ομάδας πάντως είναι καλοδεχούμενη. Οι Μπεντακούρ, Ντε Λιχτ, Ντιμπάλα και Ρονάλντο που έπαιξαν 90 λεπτά κόντρα στη Μπολόνια πήραν ρεπό εχθές ώστε να μπορέσουν να ξεκουραστούν πλήρως. Το ροτέισον του Σάρι θα ανοίξει κι άλλο στα επόμενα ματς και δεδομένα θα υπάρξουν εκπλήξεις και φρέσκα πρόσωπα στην 18άδα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ