ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Στήνεται “Ελ Κλάσικο” για χάρη του Γκεντουζί

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης στις νεότερες εξελίξεις γύρω από το μέλλον του Ματέο Γκεντουζί στην Άρσεναλ.

Στήνεται “Ελ Κλάσικο” για χάρη του Γκεντουζί

Στο “σφυρί” βγάζει ο Μίκελ Αρτέτα το νεαρό μέσο. Όχι, ο Ισπανός τεχνικός δεν θεωρεί πως ο Γκεντουζί δεν έχει το ταλέντο για να διακριθεί στην Άρσεναλ.

Η συμπεριφορά του και τα ανά καιρούς τερτίπια του Γάλλου, τον έχουν βάλει στη μαύρη λίστα του προπονητή της ομάδας. Κάτι που δεν πρέπει να τον χαλάει όμως και πολύ, καθώς φημολογείται πως την περίπτωσή του εξετάζουν ήδη δύο μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Γκεντουζί

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα τον ορέγονται

Είναι αλήθεια πως ο Γκεντουζί έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του για λάθος λόγους. Ο 21χρονος έχει απασχολήσει τα Μέσα στο Νησί για την εξωαγωνιστική του συμπεριφορά, κάτι που δεν αρέσει στον προπονητή του. Ο Αρτέτα τον έχει… στην πίεση και γενικά η σχέση τους δεν είναι πλέον ιδανική.

Ταλέντο είναι δεδομένο πως έχει. Από την στιγμή που μεταγράφηκε στην Άρσεναλ από τη Λοριάν έδειξε ότι έχει την ικανότητα και το τσαγανό για να κάνει μεγάλη καριέρα. Δε μάσησε παρ’ όλο που προερχόταν από τη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου κι έδειξε κατευθείαν τι μπορεί να κάνει στο υψηλό επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ.

Αυτά λοιπόν έχουν εκτιμήσει και οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα. Οι “μερένχες” άλλωστε έχουν αλλάξει πολιτική και συνεχώς κοιτάζουν ό,τι καλύτερο κινείται στις νεαρές ηλικίες. Ο Γκεντουζί λοιπόν είναι από τους μέσους που έχουν ξεχωρίσει σε αυτή την ηλικία κι έχει πολλές παραστάσεις από νωρίς.

Παράλληλα, οι Καταλανοί τον έχουν επίσης στο στόχαστρο. Η παρουσία του Γάλλου αυτά τα δύο χρόνια στο Έμιρεϊτς έχουν εντυπωσιάσει τους ιθύνοντες του συλλόγου. Εφόσον λοιπόν είναι διαθέσιμος προς πώληση, είναι δεδομένο πως θα κινηθούν για την απόκτησή του. Είναι ένας παίκτης άλλωστε που μπορεί να δώσει τρεξίματα στη μεσαία γραμμή, ενώ παράλληλα θα βοηθήσει στην ανανέωση του ρόστερ.

Τέλος, την περίπτωση του Γκεντούζι κοιτάζει από κοντά και η Λέστερ. Ασφαλώς, παρουσιάζεται σαν αουτσάιντερ κόντρα στα δύο παραπάνω μεγαθήρια. Όμως, οι “αλεπούδες” θα κάνουν την προσπάθειά τους για να πείσουν το νεαρό άσο να προτιμήσει μία ομάδα στην οποία θα παίζει περισσότερο για τη συνέχεια της καριέρας του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ