Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ρόμπεν προπονεί και πάλι το γνωστό τελείωμα του! (vid)
Μπάγερν Μονάχου

Ο Ρόμπεν προπονεί και πάλι το γνωστό τελείωμα του! (vid)

Ο Άριεν Ρόμπεν βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Βαυαρία και προπονείται με τη Μπάγερν Μονάχου για να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση.

26.06.2020 | 10:34

Ο ίδιος λέει ότι απλά έχει πάει για να ξεσκουριάσει. Δεν τίθεται δηλαδή θέμα επιστροφής του Ρόμπεν στην ενεργό δράση.

Εάν ήμασταν όμως στη θέση του Χάνσι Φλικ, ίσως πιάναμε τον 36χρονο να του κάναμε μία κουβέντα. Ο Ολλανδός βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών Γερμανίας και προπονείται για να μείνει φιτ, αλλά δείχνει πως το τόπι δεν το χει ξεχάσει.

Και πώς να το ξεχάσει ο Ρόμπεν και ιδιαίτερα μία κίνηση η οποία έχει χαραχθεί στη μνήμη του. Ξέρετε ποια λέμε. Αυτή που ξεκινάει από τα δεξιά της επίθεσης και συγκλίνει προς το κέντρο. Αυτή που οι αμυντικοί ξέρουν πως θα κάνει, αλλά δεν μπορούν να την κόψουν. Ναι, αυτή. Ασφαλώς βέβαια υπάρχει και το κερασάκι στην τούρτα, με τη σουτάρα του παλαίμαχου άσου να πηγαίνει συστημένη.

Δεν θα μας έκανε εντύπωση εάν ο Ρόμπεν τα έκανε όλα αυτά στο βίντεο και με κλειστά μάτια. Απολαύστε τον για μία ακόμη φορά παρακάτω:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version