ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
FACE CONTROL

Ραούλ Χιμένεθ: Ένας λύκος που ετοιμάζεται να αφήσει την αγέλη

Ο Ραούλ Χιμένεθ πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν και ευρωπαϊκοί κολοσσοί του χτυπούν την πόρτα. Θα ανοίξει; Το SportsKing αναλύει.

Ραούλ Χιμένεθ: Ένας λύκος που ετοιμάζεται να αφήσει την αγέλη

Ο Ραούλ Χιμένεθ είναι αναμφίβολα ένας από τους βασικούς πυλώνες πάνω στους οποίους έχει στεγαστεί το οικοδόμημα της Γουλβς τα τελευταία χρόνια. Οι λύκοι είναι η έκπληξη της Πρεμιερ Λιγκ και δείχνουν να μην… μασάνε, κάτι στο οποίο ο Χιμένεθ έχει βάλει για τα καλά το χεράκι του.

Όντας πλέον 29 χρόνων, θα έλεγε κανείς ότι ο Χιμένεθ έχει διανύσει τα παραγωγικά χρόνια της καριέρας του. Οι αριθμοί, ωστόσο, λένε ακριβώς το αντίθετο.
Ραούλ Χιμένεθ

Ένας λύκος που δαγκώνει 

Φέτος παίζει με σπασμένα φρένα και δεν δείχνει ιδιαίτερα πρόθυμος να τραβήξει χειρόφρενο. Στην Γουλβς έχει βρει τον ιδανικό… partner in crime ονόματι Αντάμα Τραορέ και οι δύο τους, χεράκι χεράκι ανεβάζουν παρέα τις μετοχές τους στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου.
Και όπως φαίνεται αποδίδει, αφού οι υποψήφιοι επενδυτές κάνουν ουρές για να τους αποκτήσουν. Η αξία του πριν την επανεκτίμηση κατά την πανδημία έφτανε τα εκατομμύρια ευρώ. Φαίνονται πολλά; Κι όμως, Γιουβέντους, Τότεναμ, Γιουνάιτεντ παίζουν τα ρέστα τους στο τραπέζι πόκερ λίγο πριν το flop που θα φέρει την τελική απάντηση του Χιμένεθ.
Πως να μη θέλουν άλλωστε όταν σε μια κουτσουρεμένη χρονιά, ο Χιμένεθ έχει παίξει 46 (!) ματς και μέτρα 24 γκολ και 10 ασίστ. Μετά την επανέναρξη, δε, έχει δύο γκολ σε ισάριθμα ματς. Δεν το λες και κακή επιστροφή μετά από 3 μήνες απραξίας.
Ραούλ Χιμένεθ

Ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού του Ραούλ Χιμένεθ;

Ο Χιμένεθ έχει δοκιμαστεί πολύ στην καριέρα του. Είχε δηλώσει πως η Ισπανία είναι το όνειρο του. Το απωθημένο του. Αλλά η Ατλέτικο δεν τον πίστεψε. Έδωσε 11 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει και ένα χρόνο μετά τον μοσχοπούλησε στη Μπενφίκα για τα διπλά.
Εκεί ο Χιμένεθ πήρε χρόνο, έδειξε τι μπορεί να κάνει και έβγαλε ασπροπρόσωπους τους αετούς για τρία χρόνια. Μετά ήρθε ο δανεισμός και εν τέλει η πώληση στη Γουλβς. Αν μη τι άλλο μετά την… ξενέρα του πορτογαλικού πρωταθλήματος, το βήμα της Πρεμιερ Λιγκ έμοιαζε με.. άλμα. Αυτό το άλμα που έψαχνε στην Ισπανία αλλά δεν το βρήκε ποτέ.
Το να παραμείνει στην Γουλβς δεν είναι απίθανο. Ωστόσο, ρεαλιστικά οι ομάδες που του χτυπούν την πόρτα έχουν ένα πιο εφικτό project να παρουσιάσουν. Κακά τα ψέματα για να γίνει η Γουλβς η νέα Λέστερ είναι εξαιρετικά δύσκολο. Η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ορατή, ναι αλλά μετά τι; Ως πού θα φτάσουν οι Λύκοι; Και αν δεν πετύχουν με την πρώτη χρονιά, θα υπάρξει δεύτερη; Θα έχει συνέπεια η πορεία τους; Και ας μην ξεχνάμε ότι ο Χιμένεθ είναι 29 χρόνων. Σίγουρα δεν τον πήραν τα χρόνια, αλλά δεν έχει όλη την καριέρα μπροστά του.
Η απόφαση είναι δύσκολη. Η Γιουβέντους έχει τους τίτλους, τις διακρίσεις που θα γεμίσουν το παλμαρέ του. Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε μια σταθερή και διαρκή άνοδο και το project που ετοιμάζει έχει συγκεντρώσει ήδη τα βλέμματα πολλών. Η Τότεναμ έχει εδραιώσει την παρουσία της στους ισχυρούς της Αγγλίας αλλά χωρίς κάποιο ιδιαίτερο επίτευγμα στη φαρέτρα της. Το ποίαν θα διαλέξει δεν είναι γνωστό αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως η απόφαση πρέπει να περιλαμβάνει πολλούς και λεπτομερείς παράγοντες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ