ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

H πρώτη διαφωνία Μουρίνιο – Λίβι για μεταγραφή

Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση του τεχνικού της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο, με τη διοίκηση έκαναν την εμφάνισή τους μετά τη διαφωνία για μεταγραφικά ζητήματα.

H πρώτη διαφωνία Μουρίνιο – Λίβι για μεταγραφή

Η έλευση του Μουρίνιο στην Τότεναμ ήταν από την αρχή δύσκολο να εκτιμηθεί αν αποτελούσε μία σωστή κίνηση. Μία ομάδα που είχε συνηθίσει σε ένα επιθετικό στυλ παιχνιδιού την αναλάμβανε ένας τεχνικός που ανέκαθεν υιοθετούσε μία πιο συντηρητική λογική στο βωμό του αποτελέσματος.

Επίσης ερωτηματικό αποτελούσε η συμβίωση του Μουρίνιο με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Ντάνιελ Λίβι. Είναι γνωστό ότι ο Πορτογάλος κόουτς αποτελεί λάτρη των μεγάλων μεταγραφών. Αντίθετα, στην εποχή Λίβι, οι μεταγραφές των πετεινών είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Χαρακτηριστικό είναι ότι το καλοκαίρι του 2018, η ομάδα δεν υπέγραψε κανένα παίκτη. Αυτό αποτέλεσε ένας από τους λόγους που τον οδήγησαν σε χάσμα απόψεων με τον Ποκετίνο. Στο φετινό μεταγραφικό παράθυρο, πάντως, υπήρξε καλή συνεννόηση, καθώς ολοκληρώθηκη μεταγραφή του Μπερβάιν από την PSV.

Ωστόσο, οι τριβές στη σχέση Μουρίνιο και Λίβι για μεταγραφικά ζητήματα έχουν αρχίσει να διαφαίνονται το φετινό καλοκαίρι. Ειδικότερα, αιτία αποτέλεσε η αδυναμία έλευσης του Τόμας Μενιέ στο σύλλογο. Ο Βέλγος αμυντικός δεν ανανέωσε με την Παρί και ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να γίνει κάτοικος Βόρειου Λονδίνου μετά από τηλεφώνημα του Μουρίνιο. Ωστόσο, σύμφωνα με την Equipe, ο Λίβι διαφωνούσε με αυτήν την ιδέα. Ως εκ τούτου, ο Μενιέ κατέληξε στην Ντόρτμουντ.

H πρώτη τριβή με παίκτη

Πέρα από τη διαφωνία του με τη διοίκηση του συλλόγου, ο Μουρίνιο για πρώτη φορά ως τεχνικός της Τότεναμ είδε τη σχέση του με ποδοσφαιριστή να παίρνει τη κάτω βόλτα. Ειδικότερα, αναφερόμαστε στην περίπτωση του Τανγκί Εντομπελέ.

Μόλις πέρυσι μετέβη στο Λονδίνο για λογαριασμό των “πετεινών” ο δυναμικός μέσος. Ο σύλλογος άκουσε την εισήγηση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και απέκτησε τον παίκτη, προλαβαίνοντας τους υπόλοιπους διεκδικητές. Ένα χρόνο μετά όμως, ο Αργεντινός τεχνικός δεν βρίσκεται πια στην ομάδα. Κάτι που φαίνεται πως θα παίξει καθοριστικό ρόλο και στο μέλλον του Γάλλου σε αυτή.

Ο Μουρίνιο που ανέλαβε μετά δεν έχει καταφέρει να τον αξιοποιήσει. Πολλές φορές έχει μείνει στον πάγκο, ή έχει πάρει ολιγόλεπτες συμμετοχές στις οποίες δεν μπόρεσε να δείξει πολλά. Εκτός αυτού όμως, ο Εντομπελέ είναι ενοχλημένος από την δημοσία -και μη- κριτική του Πορτογάλου προς το πρόσωπο του. Για τον λόγο αυτό ο παίκτης ζήτησε να μιλήσει με τον Μουρίνιο, ξεκαθαρίζοντας του πως δεν θέλει να παίξει ξανά για την ομάδα όσο αυτός θα είναι προπονητής.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ