ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
Νέος θρίαμβος της Ρεάλ Μαδρίτης: Έπεισε τον Κρόος να πάρει τη μεγάλη απόφαση!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: ηθΕΛές ΤΑ και παθές τα (vid)

Η Μπαρτσελόνα τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Θέλτα, στο Μπαλαίδος, με το τελικό 2-2 να τη φέρνει σε μειονεκτική θέση στη μάχη για το πρωτάθλημα.

Μπαρτσελόνα: ηθΕΛές ΤΑ και παθές τα (vid)

Στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος, η Μπαρτσελόνα φιλοξενήθηκε από τη Θέλτα στο Βίγκο. Η ομάδα του Σετιέν έπαιξε με τη φωτιά 2 φορές και “κάηκε”. Συγκεκριμένα, η Θέλτα βρέθηκε πίσω στο σκορ 2 φορές αλλά αμφότερες ισοφάρισε, με το τελικό 2-2 να την αδικεί. Έτσι, η Μπαρτσελόνα αν και βρέθηκε ένα βαθμό μπροστά από τη Ρεάλ, κινδυνεύει να κυλήσει στη δεύτερη θέση αν η Ρεάλ κερδίσει το ματς της αγωνιστικής της.

Οι “μπλαουγκράνα” έκαναν από νωρίς αισθητή την παρουσία τους. Ο Πικέ πήρε την κεφαλιά στο 6ο λεπτό αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Η “Μπάρτσα” είχε τη συντριπτική κατοχή και κατάφερε να προηγηθεί στο 20ο γκολ. Ο Μέσι μετά από εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Σουάρεζ, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά σκόραρε το πρώτο του τέρμα μετά τη διακοπή για τον κορονοϊό.

Δύο λεπτά αργότερα, η Θέλτα θέλησε να απαντήσει με τον Άσπας. Ωστόσο, η κεφαλιά του Ισπανού μετά από σέντρα ακριβείας ήταν απογοητευτική. Η Θέλτα συνέχισε να απειλεί αλλά στο 24΄ ο Σμόλοφ είδε το πλασέ του από κοντινή απόσταση να απομακρύνεται πάνω στη γραμμή.

Μετά από αυτές τις 2 φάσεις, η Μπαρτσελόνα ανέλαβε ξανά τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ωστόσο, ο Φάτι δε μπόρεσε να αξιοποιήσει μία πάσα του Μέσι για να κάνει το 2-0. 4 λεπτά αργότερα, ο Μέσι ήταν αυτός που δεν κατάφερε να σκοράρει μετά από εντυπωσιακή ατομική του ενέργεια.

Το πρώτο ημίχρονο τέλειωσε με τους Καταλανούς να μετρούν 10 τελικές έναντι 5 των αντιπάλων τους. Ωστόσο, οι τελικές στο στόχο ήταν 2 για τη Θέλτα έναντι μόλις μίας (του γκολ δηλαδή) για τη Μπαρτσελόνα.

https://twitter.com/Squawka/status/1276920947665178625

Χαλάρωσε και τιμωρήθηκε

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με άσχημο τρόπο για τη Μπαρτσα. Στο 50ο λεπτό, μία απώλεια της μπάλας στη μεσαία γραμμής έδωσε την ευκαιρία στη Θέλτα να βγει στην κόντρα. Έτσι, ο Σμόλοφ προ κενής εστίας μετά από έξυπνη πάσα του Γιοκοσλού ισοφάρισε σε 1-1. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ που δέχεται η Μπαρτσελόνα μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Αυτό το γκολ ανάγκασε τους φιλοξενούμενους να πιέσουν περισσότερο και να κερδίσουν μέτρα στο γήπεδο. Η πολυπρόσωπη άμυνα της Θέλτα, όμως, έβαζε δύσκολα στην ομάδα του Σετιέν.

H υπεροχή των “μπλαουγκράνα” μετουσιώθηκε σε γκολ στο 67ο λεπτό. Η πίεση ψηλά οδήγησε σε λάθος της άμυνας της Θέλτα. Ο Μέσι, πάσαρε για τον Σουάρεζ, ο οποίος πέτυχε ένα σεντερφορίσιο γκολ.

Η Θέλτα έφτασε κοντά στην εκ νέου ισοφάριση στο 80ο λεπτό. Ο Τερ Στέγκεν, όμως, βρισκόταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε το σουτ του Νολίτο βάζοντας δυνατά τη γροθιά του.

Η Θέλτα ανέβαζε την πίεση της μετά την είσοδο του Ραφίνια. άσος των γηπεδούχων κέρδισε φάουλ στο 88ο λεπτό. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ιάγο Άσπας, ο οποίος με εκπληκτική εκτέλεση ισοφάρισε σε 2-2.

H ομάδα του Όσκαρ Γκαρσία, μάλιστα, έφτασε μία ανάσα από το 3-2 στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού. Ωστόσο, ο Νολίτο από ευνοϊκή θέση πλάσαρε πάνω στον Τερ Στέγκεν, με αποτέλεσμα να μείνει αυτό το 2-2.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ