ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Γιουνάιτεντ στέλνει τον Γκρίνγουντ… σούμπιτο στην Ιταλία
Ρώσος δημοσιογράφος «έλιωσε» στα γέλια στην εκτέλεση πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (vid)
Έγραψε ιστορία ο Νόιερ – Περισσότερα clean sheets από κάθε άλλον στο Champions League (stats)
«Η Μπαρτσελόνα κινείται μυστικά για την απόκτηση του Ντιμπάλα»
Αντσελότι: «Μας πίεσε πολύ η Σίτι, δεν θα πεθάνει ποτέ η Ρεάλ Μαδρίτης»
H UEFA… ζει και αναπνέει για το σενάριο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαπέ
Λίβερπουλ: Στο Λονδίνο ο παιχταράς που θα διαδεχθεί τον Σαλάχ
Τα δύο παιδικά λάθη του Σάκα στο φινάλε του Μπάγερν – Άρσεναλ (vid)
Ρόντρι: «Είδα μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, έπρεπε να περάσει η Σίτι»
Μπέλινγχαμ: «Δεν υπάρχει πίεση, ευθύνη και ευλογία να παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Ο Ροναλντίνιο επιστρέφει υπό τις οδηγίες του Μαραντόνα!

Το όνειρο κάθε ποδοσφαιρόφιλου γίνεται πραγματικότητα. Ο Ροναλντίνιο επιστρέφει στην ενεργό δράση και μάλιστα στην ομάδα που προπονεί ο Μαραντόνα.

Ο Ροναλντίνιο επιστρέφει υπό τις οδηγίες του Μαραντόνα!

Μία είδηση που θα χαροποιήσει πολύ κόσμο, “έσκασε από το πουθενά”. Δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ροναλντίνιο επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από πέντε χρόνια που είναι εκτός. Το δημοσίευμα μάλιστα, δεν σταματά εκεί, αλλά γίνεται ακόμα καλύτερο. Αναφέρει ότι πρόκειται να συνεργαστεί με τον Μαραντόνα. Εκεί όμως, είναι που μας τα χαλάει…Ναι μεν η επιστροφή θα γίνει. Ναι μεν όντως θα πάει στη Χιμνάσια λα Πλάτα, αλλά δεν πρόκειται για κανονική επιστροφή. Το μεγάλο comeback θα γίνει για λίγο, ώστε να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες ενός διαφημιστικού τρικ της Χιμνάσια

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της «El Dia» αναφέρει πως ο Ροναλντίνιο δέχθηκε πρόταση, προκειμένου να επιστρέψει για ένα μικρό διάστημα (κυρίως για λόγους μάρκετινγκ) στην ενεργό δράση αγωνιζόμενος υπό τις οδηγίες του Μαραντόνα. Αυτό φυσικά θα προσελκύσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, το οποίο η αργεντίνικη ομάδα θα προσπαθήσει να επωφεληθεί. Μένει τώρα να δούμε για πόσο διάστημα θα είναι αυτό αλλά και τι μαγικά πράγματα μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια αυτή η αν μη τι άλλο, ενδιαφέρουσα συνεργασία. Λογικά στην ομάδα σκέφτηκαν ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που αγαπά το ποδόσφαιρο και δεν θα θέλει να δει αυτούς τους δύο μαζί. Όσο…παράτολμο κι αν ακούγεται αυτό το εγχείρημα. Ο Ροναλντίνιο επιστρέφει υπό τις οδηγίες του Μαραντόνα!

Πολύ ταλέντο και εντός και εκτός γηπέδου

Ο 40χρονος πλέον Ροναλντίνιο έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση το 2015. Από τότε απασχολεί τα μέσα κυρίως με κακές αφορμές, με αποκορύφωμα τα μπλεξίματα με τον νόμο και τη φυλάκισή του. Πλέον, θέλοντας να τα αφήσει πίσω όλα αυτά, θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα με τη Χιμνάσια. Μπορεί να μην κρατήσει πολύ, αλλά όλοι ελπίζουν ότι θα είναι ένα έναυσμα για να πάρει έναν διαφορετικό δρόμο, από αυτόν που έχει επιλέξει το τελευταίο διάστημα.

Σύμμαχος σε όλο αυτό, είνει ότι οι δυο βετεράνοι ποδοσφαιριστές (Ροναλντινιο και Μαραντόνα), διατηρούν πολύ καλή σχέση και αρκετές φορές κατά το παρελθόν ο ένας έχει υποστηρίξει δημόσια με δηλώσεις του τον άλλο. Ασφαλώς και οι δυο διακρίθηκαν σε διαφορετικές περιόδους για το αστείρευτο ταλέντο τους ενώ βρέθηκαν αρκετές φορές στο επίκεντρο και για την άστατη ζωή τους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ