ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Ασταμάτητη η Ίντερ, φαβορί και για Τονάλι!

Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση της Ίντερ, καθώς μετά τον Ασράφ Χακίμι παίρνει σειρά και η περίπτωση του Σάντρο Τονάλι της Μπρέσια.

Ασταμάτητη η Ίντερ, φαβορί και για Τονάλι!

Θέλει να τρελάνει κόσμο η φετινή Ίντερ! Οι “νερατζούρι” θέλουν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και μετά την διαφαινόμενη απόκτηση του Χακίμι από τη Ρεάλ Μαδρίτης στρέφονται και στην περίπτωση του Σάντρο Τονάλι.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα ενημέρωσης η διοίκηση του συλλόγου έχει ξεκινήσει ήδη τις διαπραγματεύσεις με τη Μπρέσια για την παραχώρηση του νεαρού μέσου. Τονάλι

Τον πρώτο λόγο για τον παίκτη, αλλά υπάρχει απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών

Η Gazzetta dello Sport χαρακτηρίζει την Ίντερ ως το ‘απόλυτο φαβορί’ για την απόκτηση του παίκτη. Ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Τζιουζέπε Μαρότα, έχει μπει δυνατά στο παζάρι και φαίνεται πως είναι κοντά στην απόκτηση δύο σπουδαίων ταλέντων. Όπως προκύπτει, αυτή τη στιγμή είναι πιο κοντά στον Μαροκινό. Όμως και στη περίπτωση του Τονάλι είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τους υπόλοιπες διεκδικητές του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι συζητήσεις των δύο ομάδων έχουν ήδη ξεκινήσει. Η Ίντερ προσφέρει στη Μπρέσια ένα ποσό γύρω στα 35 εκατομμύρια ευρώ, συν άλλα πέντε υπό τη μορφή μπόνους. Μία πρόταση πάντως που για την ώρα δεν ικανοποιεί την ομάδα του νεαρού. Η διοίκηση της έχει γνωστοποιήσει πως αξιώνει ένα ποσό γύρω στα 50 εκατομμύρια ευρώ και για την ώρα δεν δείχνει να κάνει σκόντο σε αυτό.

Όμως, οι “νερατζούρι” θα κάνουν υπομονή ποντάροντας σε έναν παράγοντα που θεωρούν πως θα τους ευνοήσει. Η Μπρέσια βρίσκεται στην 19η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σέριε Α. Μοιάζει λοιπόν καταδικασμένη να υποβιβαστεί στο τέλος της σεζόν. Κάτι που ασφαλώς θα έχει επίπτωση και στην τιμή του Τονάλι, η οποία θα πάρει την κάθοδο.

Μία άλλη λύση πάντως που έχει προτείνει η Ίντερ είναι η απόκτηση του νεαρού χαφ με την μορφή δανεισμού. Στο τέλος όμως της σεζόν θα υπάρχει ρήτρα υποχρεωτικής αφοράς από την ομάδα του Κόντε. Αυτό ίσως αυξήσει κάπως το ποσό της μεταγραφής του παίκτη, αλλά θα μεταφέρει το κόστος της για το επόμενο καλοκαίρι. Μία τακτική που έκανε η ομάδα και με τον Σένσι, ο οποίος ήρθε με τον ίδιο τρόπο από την Σασουόλο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ