Ντόρτμουντ

Ντόρτμουντ: Μένει ο Χάαλαντ, ούτε σεντ πιο κάτω για Σάντσο!

Ο Γιόακιμ Βάτσκε ξεκαθάρισε πως ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν πρόκειται να πωληθεί από τη Ντόρτμουντ, κάτι που θα ισχύσει λογικά και για τον Τζέιντον Σάντσο

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν, με την βαριά εντός έδρας ήττα από τη Χόφενχαιμ. Πλέον, στην ομάδα από την κοιλάδα του Ρουρ στρέφονται στη στελέχωση του ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Καταρχάς, θα πρέπει να ξεκαθαριστεί το ποιοι παίκτες θα μείνουν από το φετινή ομάδα. Ήδη, οι Γκέτσε και Χακίμι αποτελούν παρελθόν, με την ομάδα του Φαβρ να έχει αποκτήσει τον Τόμας Μενιέ, ως ελεύθερο από την Παρί.

Η καυτή πατάτα όμως ακούει στα ονόματα των Χάαλαντ και Σάντσο. Οι δυο τους μαζί με τον Μάρκο Ρόις είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει επιθετικά η Ντόρτμουντ. Έτσι, το ενδιαφέρον της ομάδας στρέφεται στο αν θα τους έχει και την επόμενη σεζόν ή όχι. Ντόρτμουντ:

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Γιόακιμ Βάτσκε, μίλησε για το θέμα ξεκαθαρίζοντας σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση

“Για τον Έρλινγκ Χάαλαντ δεν υπάρχει κάτι να πούμε. Θα μείνει σίγουρα στην ομάδα μας. Για τον Σάντσο είναι κάπως διαφορετικά.

Αν ο Τζέιντον έρθει και μας πει ότι θέλει να φύγει, πράγμα που δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα, θα το δούμε. Βέβαια, θα πρέπει η ομάδα που θα τον ζητήσει να δώσει ό,τι ακριβώς ζητάμε.

Όμως δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάποια ομάδα που θα μας καλύψει οικονομικά για τον Σάντσο. Εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε καμία έκπτωση. Πλέον δεν είμαστε η ομάδα που πρέπει αναγκαστικά να πουλάει τους παίκτες της. Επομένως, δεν νομίζω πως θα φύγει ούτε ο Σάντσο αυτό το καλοκαίρι”, ήταν τα λόγια του Βάτσκε για τα δύο αστέρια της ομάδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ