ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Πρώτο μεγάλο “μπαμ” από Ίντερ! Έκλεισε Χακίμι!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ασράφ Χακίμι, που ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά παίζει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, είναι η Ίντερ.

Πρώτο μεγάλο “μπαμ” από Ίντερ! Έκλεισε Χακίμι!

Η μία εμφάνιση του Ασράφ Χακίμι ήταν καλύτερη από την άλλη. Λογικό και επόμενο, ομάδες σαν την Ίντερ, όχι μόνο να τον θέλουν. Αλλά να κάνουν ό,τι μπορούν, ώστε να τον αποκτήσουν από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο νεαρός μπακ “έβγαλε μάτια” με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί είχαν την δυνατότητα να τον απολαύσουν μιας και τον είχαν αποκτήσει δανεικό από τη “βασίλισσα”. Ωστόσο, αυτό που τους… έλειπε ήταν τα χρήματα, ώστε να κινηθούν με κάθε επισημότητα για να τον κάνουν δικό τους.

Στο Μιλάνο, για την ώρα τουλάχιστον, τέτοια προβλήματα δεν έχουν. Ο Αντόνιο Κόντε έπαθε πλάκα με τον πιτσιρικά και όλα όσα έχει δει προς το παρόν από εκείνον. Γι’ αυτό το λόγο και εισηγήθηκε τη μεταγραφή του. Και μάλιστα άμεσα! Έτσι, οι “νερατζούρι” δεν έχασαν καθόλου χρόνου και ξεκίνησαν επαφές τόσο με τον εκπρόσωπο του παίκτη όσο και με τους “μερένχες”. Ξεκινάει "ζεστή" από νωρίς φέτος η Ίντερ!

Ξεκινάει “ζεστή” από νωρίς φέτος η Ίντερ!

Όπως όλα δείχνουν ακόμη ένα πρωτάθλημα στην Ιταλία θα καταλήξει στη Γιουβέντους. Η “Μεγάλη Κυρία” μπορεί να είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα σε σχέση με άλλες χρονιές. Αλλά το ρόστερ της είχε βάθος και εμπειρία. Έτσι, οι παίκτες αν δεν… αυτοκτονήσουν σε μερικές εβδομάδες θα είναι και επίσημα πρωταθλητές.

Ωστόσο, εκείνοι της Ίντερ έδειξαν τα δόντια τους. Στην πρώτη χρονιά του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο των “νερατζούρι” εκείνοι επιβεβαίωσαν πως επέστρεψαν για τα καλά. Παρόλα αυτά ο Ιταλός τεχνικός θέλει μερικές ακόμη “πινελιές” για να πει ότι το έργο του είναι ολοκληρωμένο για τα καλά.

Μία από αυτές είναι εκείνη του Ασράφ Χακίμι. Όπως αναφέρουν τα περισσότερα ιταλικά ΜΜΕ ο νεαρός μπακ τα έχει βρει σε όλα με τους Μιλανέζους. Το μόνο που απομένει είναι να περάσει όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και μετέπειτα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που θα έχει ισχύ για τα επόμενα πέντε χρόνια. Διαδικασίες που αναμένεται να γίνουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Από το εν λόγω deal η Ρεάλ Μαδρίτης θα  βάλει στα ταμεία της 40 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αυτά δεν αποκλείεται να γίνουν 45 αν και εφόσον ο Αφρικανός μπακ πιάσει κάποια bonus.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ