ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Τίτλοι τέλους για τον σπουδαίο Μάριο Γκόμεζ! (vid)

Ο Μάριο Γκόμεζ ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση στα 34 του χρόνια. Ένας δεινός σκόρερ που έγραψε ιστορία στο γερμανικό ποδόσφαιρο.

Τίτλοι τέλους για τον σπουδαίο Μάριο Γκόμεζ! (vid)

Ο Μάριο Γκόμεζ είναι σίγουρα ένας ποδοσφαιριστής που έχει γράψει την δικιά του ιστορία στο γερμανικό ποδόσφαιρο. Ο Γερμανός κεντρικός επιθετικός πραγματοποίησε μια σπουδαία καριέρα, αγωνιζόμενος σε αρκετές σπουδαίες ομάδες. Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε με τις φανέλες των Στουτγκάρδη, Μπάγερν Μονάχου, Μπεσίκτας, Βόλφσμπυργκ και Φιορεντίνα. Ένας δεινός επιθετικός που σκόραρε… με κάθε τρόπο και ήταν φόβος και τρόμος για τις αντίπαλες άμυνες.

Στα 34 του χρόνια, ο έμπειρος στράικερ αποφάσισε να ανακοινώσει την απόσυρση από την ενεργό δράση, μια απόφαση που δεν την περίμενε κανείς! Αφού κατάφερε να βοηθήσει την αγαπημένη του Στουτγκάρδη να επανέλθει στην μεγάλη κατηγορία, ενημέρωσε τους πάντες για αυτήν του την απόφαση.

Γκόμεζ

Ο Γερμανός ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα του 2003-2004 αγωνιζόμενος στην δεύτερη ομάδα της Στουτγκάρδης, η οποία αγωνιζόταν στην τρίτη κατηγορία. Πρόθεση του ήταν να αποσυρθεί φορώντας την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας και το κατάφερε.

Ο Μάριο Γκόμεζ κατάφερε να κερδίσει πολλούς τίτλους στην καριέρα του. Έχει κατακτήσει τρεις φορές το πρωτάθλημα Γερμανίας, ένα με την Στουτγκάρδη και δύο με την Μπάγερν Μονάχου. Με τους Βαυαρούς κατέκτησε δύο Κύπελλα Γερμανίας, ένα Σούπερ Καπ  και φυσικά το Τσάμπιονς Λιγκ το 2013!

Ωστόσο, σπουδαία ήταν και η συνεισφορά του και σε εθνικό επίπεδο, καθώς ήταν για αρκετά χρόνια βασικό στέλεχος της εθνική του ομάδας. Μάλιστα, ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κυπελλο το 2014. Το 2016 κατέκτησε και το πρωτάθλημα Τουρκίας με την Μπεσίκτας.

Όπου και αν αγωνίστηκε έγινε ιδιαίτερα αγαπητός, καθώς ποτέ δεν προκάλεσε κανένα πρόβλημα. Μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του έχει δεχτεί… αρκετές επιθέσεις λατρείας από τους φιλάθλους όλων των συλλόγων στους οποίους αγωνίστηκε. Η Μπάγερν Μονάχου έκανε και ένα ξεχωριστό ποστάρισμα στο twitter ευχαριστώντας τον 34χρονο άσο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ