ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξοργισμένος Τσάβι: «Ο διαιτητής μας απέκλεισε με τα απαίσια λάθη του»
Μπαπέ, πως τους…. διέλυσες – Τα στατιστικά «GOAT» κόντρα στην Μπαρτσελόνα (vid)
ΘΡΙΑΜΒΟΣ της Παρί, έκλεισε το σπίτι της Μπαρτσελόνα με Μπαπέ και τεσσάρα! (vid)
Ντόρτμουντ, πας για το θαύμα – Καρυδάτη πρόκριση και “τέζα” η Ατλέτικο (vid)
Παρί για… ριφιφί στο Μοντζουίκ, 1-3 με Βιτίνια και Μπαπέ! (vids)
Αντσελότι… είσαι τρέλα: «Ρεάλ, μην αγχώνεσαι! Παίζουμε στην διοργάνωση μας»
Απίθανη… ζεμπεκιά από Χούμελς και μείωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης! (vid)
Μπαρτσελόνα – Παρί: ΚΟΚΚΙΝΗ ο Αραούχο, 1-1 ο Ντεμπελέ! (vid)
Εφιάλτης για Κέιν αν μείνει ξανά άτιτλος, αλλά θέλει να δείξει… κουλ
Προειδοποιεί ο Αρτέτα – «Επιστρέφουν αυτοί οι δύο! Πάμε για πρόκριση μέσα στο Μόναχο»
Μαγική ενέργεια από τον Γιαμάλ και έτοιμο γκολ στον Ραφίνια για το 1-0 της Μπαρτσελόνα! (vid)
Γιουνάιτεντ, σε διαλύει η Λίβερπουλ – Οι «reds»… παίρνουν τον στόχο του Τεν Χαγκ!
PODCAST: Neverkusen θέλατε; Φιλάκια από Τσάμπι!
H Νιούκαστλ θέλει να φέρει στο Νησί τον επόμενο σέντερ φορ που θα κάνει χαμό!
Έκαψαν φανέλα του Ντεμπελέ στη Βαρκελώνη! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Αρτούρ στη Γιουβέντους

H Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την αποχώρηση του Αρτούρ Μέλο για τη Γιουβέντους , με τον Μίραλεμ Πιάνιτς να αναμένεται σύντομα να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο.

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Αρτούρ στη Γιουβέντους

Η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους μετά από μία σειρά γεγονότων συμφώνησαν για τον Αρτούρ. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής παρά τις αρχικές ενστάσεις του θα αγωνίζεται από του χρόνο στη Γιουβέντους. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών στο Τορίνο.

Για την Γιουβέντους, ο παίκτης θα κοστίσει 72 εκατομμύρια ευρώ συν 10 εκατομμύρια ευρώ σε διάφορες μεταβλητές. Αυτό σημαίνει ότι το συνολικό κόστος του θα φτάσει στα 82 εκατομμύρια ευρώ. Ας σημειωθεί ότι ο παίκτης θα παραμείνει στο σύλλογο μέχρι να ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Αρτούρ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 από τη Γκρέμιο. Έχει αγωνιστεί σε 72 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι σήμερα με τη φανέλα των “μπλαουγκράνα”. 47 για το πρωτάθλημα, 10 για το Κύπελλο, 13 για το Τσάμπιονς Λιγκ και ένα για το ισπανικό Σούπερ Καπ. Ο Βραζιλιάνος μέσος μετράει 4 γκολ και 6 ασίστ σε 2 σεζόν για το σύλλογο. Παράλληλα, κατάκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα Ισπανίας και το ισπανικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πηγές του ESPN, πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί και μετακίνηση του Πιάνιτς στη Μπαρτσελόνα. Ο Βόσνιος αναμένεται να κοστίσει 60 εκατομμύρια ευρώ στους Καταλανούς. Παρομοίως θα μείνει στη Γιουβέντους μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν. Ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει για 4 σεζόν στους “μπλαουγκράνα”.

Η υπόσχεση του Αρτούρ

Ο Αρτούρ ήταν γνωστό ότι δεν ήθελε να φύγει από το σύλλογο. Το είχε ανακοινώσει, μάλιστα, σε έντονο ύφος ότι δεν έχει καμία διάθεση να αποχωρήσει από τη Βρακελώνη. Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να τον μεταπείσει και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους. Ο ίδιος όταν επέστρεψε στις προπόνηση της Δευτέρας (29/6), είπε στους συμπαίκτες του ότι μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν θα δώσει τα πάντα για την ομάδα ξεκινώντας από το αυριανό (30/6) ματς κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Παρά το γεγονός ότι η φετινή απόδοση του Αρτούρ ήταν αρκετά μειωμένη σε σχέση με πέρυσι, ο λόγος που έκανε τη Μπάρτσα να θέλει τόσο απεγνωσμένα να τον πουλήσει ήταν οικονομικός. Σύμφωνα με πηγές του ESPN, η κρίση του κορονοϊού επέτεινε αυτήν την επιθυμία του συλλόγου, ο οποίος έχει “πληγωθεί” οικονομικά από την πανδημία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ